Herkese merhaba. Bende ilk defa bugün gc ye kendim ve ailem için başvurumu yaptım. 2 çocuğum var. 2011 yılında wat ile san francisco ya gitmiştim. Tekrar başvuru yapmak eşimin de artık yurt dışına gitmek istemesinden dolayı gündeme geldi. Bir adım attık bakalım neler olacak. Herkese bol şans
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Derya Denizhan
@Derya Denizhan
2026dv .....
Derya Denizhan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Derya Denizhan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum OnerileriYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Movistar74 gerçekten 18 haneli hatta ilk kez başvurdum farketmemisim. Numarayı yazarken 16 hane istiyor ama benim 18 haneli. Mail falan mi atmalıyım ekran görüntüsü alıp ne yapsam?
-
RE: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum OnerileriYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese iyi akşamlar. Onay numaramın 16 haneli değil de 18 haneli olduğunu farkettim bu nedenle sistem kabul etmiyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese merhaba. Bende ilk defa bugün gc ye kendim ve ailem için başvurumu yaptım. 2 çocuğum var. 2011 yılında wat ile san francisco ya gitmiştim. Tekrar başvuru yapmak eşimin de artık yurt dışına gitmek istemesinden dolayı gündeme geldi. Bir adım attık bakalım neler olacak. Herkese bol şans