• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. LeonEyes
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    L
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

LeonEyes

@LeonEyes

2
    İtibar
    64
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

LeonEyes Takip etme Takip Et

LeonEyes tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@crazycells, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@LeonEyes, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

Merhaba;

kızımın fotoğrafı sanki biraz flu gibi çıktı bu fotoğraf uygun olur mu acaba, mağlesef kız yerinde durmadığı için düzgün fotoğraf çekemiyoruz, + olarak arka fon rengi uygun mu? geçen sene fotodan elendim,bu senede fotodan elenmek istemiyorum.

https://www.imageupload.net/image/ENyW2

Kullanabilirsiniz. Bebek ve cocuklarda boyle bir problem var, sizin yapabilecek bir seyiniz yok 🙂 Eger gozleri kameraya bakiyorsa kullanabilirsiniz.

Ayrica kendi fotografinizi kullandiginiz surece fotograftan elenmek cok kolay bir sey degil 🙂

yanıt için teşekkürler, arka fon rengi uygun mu peki, bizde aynı fonda çektik resimleri, illa beyaz mı olması lazım.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      L
      LeonEyes

@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@LeonEyes açık renk olması gerekiyor. Beyaz - kirli beyaz - krem rengi gibi

@crazycells, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@LeonEyes uygundur.

çok teşekkürler

L
      LeonEyes

LeonEyes tarafından gönderilen son iletiler

@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@LeonEyes açık renk olması gerekiyor. Beyaz - kirli beyaz - krem rengi gibi

@LeonEyes uygundur.

çok teşekkürler

L
      LeonEyes

@LeonEyes, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

Merhaba;

kızımın fotoğrafı sanki biraz flu gibi çıktı bu fotoğraf uygun olur mu acaba, mağlesef kız yerinde durmadığı için düzgün fotoğraf çekemiyoruz, + olarak arka fon rengi uygun mu? geçen sene fotodan elendim,bu senede fotodan elenmek istemiyorum.

Kullanabilirsiniz. Bebek ve cocuklarda boyle bir problem var, sizin yapabilecek bir seyiniz yok 🙂 Eger gozleri kameraya bakiyorsa kullanabilirsiniz.

Ayrica kendi fotografinizi kullandiginiz surece fotograftan elenmek cok kolay bir sey degil 🙂

yanıt için teşekkürler, arka fon rengi uygun mu peki, bizde aynı fonda çektik resimleri, illa beyaz mı olması lazım.

L
      LeonEyes

Merhaba;

L
      LeonEyes