• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. whisper
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    W
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

whisper

@whisper

0
    İtibar
    2
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

whisper Takip etme Takip Et

whisper tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'da Ehliyet Almak

@Hsndlr, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

@whisper Merhaba ben denedim ama cevirmediler maalesef eger cevirirlerse sizinkini nasil yaptiginizi yazar misiniz ?

Merhaba şuan adres değişikliği ile uğraşıyorum nj to ca ehliyet i çevirdikten sonra deneyeceğim olursa tekrardan yazarım size.

@mister, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

@whisper ilk ehliyetin 1 yil ve daha eskiyse, nj mvc den driver record alip uber e gonderebilirsin.
      https://njmvc-onlinedriverrecordrequest.mvc.nj.gov/bgdocustomer/

50 gün kaldı yılın dolmasına Bilgi için teşekkürler 🙏

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      W
      whisper

@ugursway, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

@whisper
      Selamlar, background check yaptiklarinda ehliyet verilis tarihlerine ulasabiliyorlar. Bir de Uber icin 1 yili beklemeden hesaplarini rideshare ceviren cok fazla kisi oldugunu biliyorum. Eger TR’den ehliyetiniz varsa ve deneyimli bir surucuyseniz, hic beklemeden Uber musteri hizmetlerine ulasip, uzun suredir arac kullandiginizi , NJ trafigine de fazlasiyla hakim oldugunuzu uygun bir sekilde belirtip, hesabinizi rideshare icin aktif etmelerini talep edebilirsiniz. Sansinizi deneyin.

Merhaba tr ehliyetim mevcut uzun süredir araç kullanıyorum. Bilgi için çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum hemen deneyeceğim tekrardan teşekkürler 🙏

W
      whisper

@hakcaylier, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

@gokhan34, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

Merhabalar.New Jersey Oakland da sınava girdim ve kazandım.Yeni tip Türk ehliyetimi kabul etmediler,bu uluslararası ehliyet değil,Road teste gireceksin dediler. Ne yapmam lazım acaba?Konsolosluktan uluslararası ehliyet çıkarabilirmiyim.Bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.

Benim ehliyet eski ehliyet bana da aynı şeyi söylediler. Nasıl çözüm buldunuz acaba başına gelip çözen oldu mu?

Merhaba arkadaşım nj den geçen ay ehliyet aldı tr ehliyetini kabul ettiler sorun olmadı sadece yazılı sınava girdi. Tüm işlemler sinav dahil 2 saat sürmedi ehliyeti geldi bile sorunsuz aldı.

W
      whisper

Merhaba arkadaşlar nj ehliyetim kaybolduğu için yedek ehliyet istedim bugün geldi ama ehliyet veriliş tarihi değişmiş Uber hesabı açmak için 1 yıllık ehliyet istiyor onun dolmasını bekliyordum şimdi tarih 1 aylık olmuş gibi bu sorun olur mu

W
      whisper