@Riethian Abi Allah Kurtarsın Sen Niye Hiç seçilmiyorsun acaba abi ?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Kartal 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Kartal 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@omerko Yani Şahsen Bu vizelerle alakası olanlar için kötü oldu gibi dedim teşşekürler.
-
RE: Green Card Çekilişi Başvuru ŞartlarıGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells Hocam Şimdi Benim Bir Sorum Var Yeni Tc kimlik Kartında Doğdumuz Yer ve ilçe yazmıyor biz nasıl öğrenicez ?
-
@Riethian Abi Allah Kurtarsın Sen Niye Hiç seçilmiyorsun acaba abi ?
-
RE: ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra YapılacaklarYolculuk içinde yayımlandı
@Sharm Vatandaslık Yolunda İlerleyeceksiniz 180 gün ABD kalmamak orayı ben tam anlamadım dahada detaylandırabilirmisiniz ?
-
Greencard çıkanlar ve hiç adresi olmayanlar greencardlarını nereye ve nasıl istediniz bunu yazabilirmisiniz
? -
@orhancengizk Hocam Dv1992 1992 yılındamı başvurdunuz ?
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Benim Hala Bu abd gidişte greencard alma yani abd adres bulmak kafamı karıştırıyor. güvenelnir bir ele teslim edilmesi gerekiyor ama bu nasıl olabilirki ?