@Fatma-Antalya öyle birşey sakın yapma ptt den gönderme randevu al vize sana mülakat bile yapılmamıştır eğer yapılsaydı sana 221g verirlerdi sana verilen kağıt beyaz ve altına da ne gerekli ise onu yazmıştır sponsor belgelerini yükle ve yanına da al ve vizeni alıp öyle git yaşadım diye söylüyorum bilgin olsun.
Yılmaz Bozkurt
@Yılmaz Bozkurt
Yılmaz Bozkurt tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Yılmaz Bozkurt tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Fatma-Antalya öyle birşey sakın yapma ptt den gönderme randevu al vize sana mülakat bile yapılmamıştır eğer yapılsaydı sana 221g verirlerdi sana verilen kağıt beyaz ve altına da ne gerekli ise onu yazmıştır sponsor belgelerini yükle ve yanına da al ve vizeni alıp öyle git yaşadım diye söylüyorum bilgin olsun.
-
@Seyduna merhabalar bana da 221 g verdiler joint sponsor istediler anlamadığım sponsor belgeleri ile beraber pasaportu da mı gönderiyoruz yoksa joint belgelerini yükleyip sonra konsolosluktan pasaportu gönderin diye mesaj mı gelecek nasıl yaptınız siz ve bu arada ben teslim al yapmıştım eğer göndermem gerektiğinde ankaraya mı gitmem gerekiyor yoksa ptt den veya herhangi bir kargo ile göndersem olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim teşekürler.
-
Merhabalar 5 aralık mülakatım vardı konsolosluğa ve belgeleri istenilen yerdeki görevli eşimin orijinal Boşanma belgesini istedi ve joint sponsor gerekebilir dedi hata gerekiyor dedi ve sponsor bulamıyoruz ne yapmalıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi?
-
RE: I-130 formu ile ilgili sorularAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Öncelikle merhabalar sizleri bir sorum olacak ı 130 formu başvurusunu yaptık bekliyoruz mülakata gireceğimiz zaman sosyal hesaplara falan da bakıyorlarmış ama ben sosyal hesapta ne eşimi nede kendimi paylaşan birisiyim sizce bir sıkıntı olu mu ?
-
RE: I-130 formu ile ilgili sorularAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Alfa-Centauri herşeyin hayırlısı umarım en kısa sürede olumlu cevaplar alırız
-
Uscs de bir sıkıntı mı var bilmiyorum araştırıyorum ama bir şey elde edemiyorum 7 ay gösteren ı130 formu 16 ay oldu ve tekrar bugün baktım 22 aya yükselmiş bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar ne olduğunu anlamıyorum neden böyle bir şey oldu.
-
Merhabalar ı 130 formu başvurusunu yaptık 12 süre verildi 5 ay sonra 7 aya düştü ve şimdi 16 aya yükseldi neden böyle birşey oldu sizce