• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. turkercagan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

turkercagan

@turkercagan

1
    İtibar
    17
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

turkercagan Takip etme Takip Et

turkercagan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@ozgurs çok teşekkür ediyorum cevabınız için.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      T
      turkercagan

turkercagan tarafından gönderilen son iletiler

@ozgurs çok teşekkür ediyorum cevabınız için.

T
      turkercagan

Merhabalar.. Liseden bu sene mezun olan 18 yaşındaki oğlum için e-devlet üzerinden askerlik durumunu sorgulatmıştık. "Askerlikle yükümlü olmadığınız için bu hizmeti kullanamazsınız." ibaresi görünüyordu.. Dolayısıyla e-devlet üzerinden oğlum için herhangi bir askerlik durum belgesi alamadık. Bununla ilgili olarak, askerlik şubesine gittik. Ankara A.B.D. Elçilik sayfasında 17 yaş üzerindeki erkek başvuru sahipleri için askerlik durum belgesinin istendiğini söyledik & elçiliğin sayfasındaki söz konusu sayfayı da gösterdik. Lakin, askerlik şubesindekiler, oğlumun askerlik çağına gelmediği için sistemde görünmediğini ve bununla ilgili d2 hiç bir belge veremeyeceklerini söylediler.. Dolayısıyla, herhangi resmi bir evrak alamadık. Bu işi nasıl çözebiliriz? Bizim durumumuzda olanlar mülakattan önce nasıl bir yol takip ettiler, acaba? Mülakatta bununla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanıyor mu? Cevaplarınızı için şimdiden teşekkür ediyorum..

T
      turkercagan

@Harun-Yusuf-Şahin Öncelikle vizeniz hayırlı & uğurlu olsun. Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Son olarak, mülakat randevunuzla ilgili olarak, Ankara'dan başka herhangi bir ileti aldınız mı?

T
      turkercagan

Herkese merhaba. Bilhassa Ankara'da vize mülakatına giren arkadaşlara 2 tane sorum olacaktı. 1- Vize mülakatı randevumuzun 6 Ağustos Ankara olarak gösteren KCC'den gelen mektubu aldıktan hemen sonra, Ankara'daki elçiliğin belirttiği yeni sistem üzerinden kayıt oluşturdum ve evrak teslim tercihimi belirttim. Lakin, paylaşmış olduğum görselde de gördüğünüz üzere; kırmızı çerçeve içerisine aldığım bölümde "Appointment Confirmation" (Randevu Onay) bölümünde "No Appointment Scheduled" (Herhangi bir randevu tarihi verilmemiştir..) yazıyor. Söz konusu durumla ilgili olarak, geçen hafta elçiliğin [email protected] adresine de yazdım. Henüz bir dönüş sağlamadılar. Sizlerde bu sayfa nasıl görünüyordu, acaba? 2- Vize mülakatınızdan 2 hafta önce NVC Ankara'dan ayrıca bir mülakat randevu mektubu aldınız mı, yoksa KCC'den gelen mülakat randevu mektubu yeterli oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyor ve herkese kolaylıklar diliyorum.

usvısascheduling status visual.jpg

T
      turkercagan