• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ayyıldız
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 4
    • Gruplar 0

ayyıldız

@ayyıldız

-11
    İtibar
    20
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ayyıldız Takip etme Takip Et

ayyıldız tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@crazycells Merhaba ben Gürcistanlıyım Türk vatandaşlığım yok başvuruda (Country/Authority of Issuance)
      Pasaportumu 2 yıl önce Türkiye'de aldım pasaportu veren kısıma Gürcistan mı Türkiye mı yazmam lazım
      Bide pasaport numaram (01391057)
      Başvuruda kimisi başına U ekle öyle yaz dediler doğru mudur

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      A
      ayyıldız
    • RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?

İyi günler ben Azerbaycan vatandaşıyım TC vatandaşlığım yok greencarda Türkiye üzerinden basvurdum kabul edilir miyim
      Bide 1 yıl önce açıköğretim lise okuyodum 5 yıl okudum şuan bitirdim mezun olmadım Lise mezunu şart mı? Bana çıktıda olmadı s*hte lise diploması cikariyimmi

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      A
      ayyıldız

@crazycells 2 yıl bekledik sonunda çıktı şimdi diyosun liseyi bitir bı daha kolay kolay çıkmaz arkadaşım 4 yıldır başvuruyo çıkmıyo dediğim olayı deneycemde bakalım ne olur kesin gitmem lazım yurtdışında bı yerlere para kazanmam lazım

A
      ayyıldız

@crazycells 2 yıl önce bıraktım lise bitmedi evli değilim 20 yaşındayım en büyük sorun sanırım ortaokul mezunu olmam bu konuyu nasıl asarim herhangi bi meslekte yok dümenden e devlet onaylı s*hte diploma çıkarsam olur mu?

A
      ayyıldız

@crazycells bana bu öneriyi Clevelandda yaşayan arkadaş söyledi hatta greencard olayınıda ondan duydumda başvurdum o 7.sinifa kadar okumuş ama mülakata gidince sahte çıkarmış sorunda olmamış millet üniversite yüksek lisans vs. çıkarıyo binlerce öğretmen sahte diplomalı benim çıkaracağım liseyemi takılacaklar 🙂 bunu son çare deneyeceğim ortaokul alıyo diyende var lise zorunlu diyende ama eninde sonunda mülakat günü kazanacam iyi günler size

A
      ayyıldız

ayyıldız tarafından gönderilen son iletiler

@ayvalik10 kitapçığın sol üstte type var . sağ ortadada numarası yazıyo 8 harfli

A
      ayyıldız

@AgeGuns videolarda herkes u12345678 (örnek)yazdı benim pasaport numaram 8 haneli kafam karıştı valla

A
      ayyıldız

@crazycells Merhaba ben Gürcistanlıyım Türk vatandaşlığım yok başvuruda (Country/Authority of Issuance)
      Pasaportumu 2 yıl önce Türkiye'de aldım pasaportu veren kısıma Gürcistan mı Türkiye mı yazmam lazım
      Bide pasaport numaram (01391057)
      Başvuruda kimisi başına U ekle öyle yaz dediler doğru mudur

A
      ayyıldız
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

Merhaba ben Gürcistanlıyım Türk vatandaşlığım yok başvuruda (Country/Authority of Issuance)
      Pasaportumu 2 yıl önce Türkiye'de aldım pasaportu veren kısıma Gürcistan mı Türkiye mı yazmam lazım?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      ayyıldız

@crazycells bana bu öneriyi Clevelandda yaşayan arkadaş söyledi hatta greencard olayınıda ondan duydumda başvurdum o 7.sinifa kadar okumuş ama mülakata gidince sahte çıkarmış sorunda olmamış millet üniversite yüksek lisans vs. çıkarıyo binlerce öğretmen sahte diplomalı benim çıkaracağım liseyemi takılacaklar 🙂 bunu son çare deneyeceğim ortaokul alıyo diyende var lise zorunlu diyende ama eninde sonunda mülakat günü kazanacam iyi günler size

A
      ayyıldız

@crazycells 2 yıl bekledik sonunda çıktı şimdi diyosun liseyi bitir bı daha kolay kolay çıkmaz arkadaşım 4 yıldır başvuruyo çıkmıyo dediğim olayı deneycemde bakalım ne olur kesin gitmem lazım yurtdışında bı yerlere para kazanmam lazım

A
      ayyıldız

@crazycells 2 yıl önce bıraktım lise bitmedi evli değilim 20 yaşındayım en büyük sorun sanırım ortaokul mezunu olmam bu konuyu nasıl asarim herhangi bi meslekte yok dümenden e devlet onaylı s*hte diploma çıkarsam olur mu?

A
      ayyıldız

İyi günler ben Azerbaycan vatandaşıyım TC vatandaşlığım yok greencarda Türkiye üzerinden basvurdum kabul edilir miyim
      Bide 1 yıl önce açıköğretim lise okuyodum 5 yıl okudum şuan bitirdim mezun olmadım Lise mezunu şart mı?

A
      ayyıldız
    • RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?

Bide 1 yıl önce açıköğretim lise okuyodum 5 yıl okudum şuan bitirdim mezun olmadım Lise mezunu şart mı? Bana çıktıda olmadı s*hte lise diploması cikariyimmi

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      A
      ayyıldız