• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Merve kurtuldu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 4
    • Konu 0
    • İleti 13
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Merve kurtuldu

@Merve kurtuldu

14
    İtibar
    116
    Profil Görüntülemeleri
    13
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Merve kurtuldu Takip etme Takip Et

Merve kurtuldu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhaba 9 Temmuz 2025 te Ankara’da mülakata girdim ve vizem sorunsuz bir şekilde onaylandı
      ☑️ 2 temmuzda saat 11 de unganlarda sağlık muayenesi randevum vardı . 9.30 da gitmeme rağmen sırayla herkesin işlemlerini başlatılar .ilk önce kan tahlili ve akciğer filmine yönlendirildim yaklaşık 1890 tl ödedim , öğleden sonra 12.30 gibi muayene için tekrar gelmem söylendi . Öğleden sonra muayenemi oldum ve aşılarım yapılıdı aşılara 400 dolar ödeme yaptım ve ertesi gün 3 te sonuçlarımın hazır olacağı söylendi . Ertesi gün 3 te sonuçlarımı aldım.
      9 TEMMUZ MÜLAKAT GÜNÜ
      Radnevum 7.30 idi .güvenlikten geçip içeriye girdikten sonra girişteki görevliler tarafından sırayla vize türüne göre yönlendirildik . ilk önce 18 numaralı bankodan 330 dolar ücreti ödededim ve fiş ve sıra numarası verildi numarayı takip etmem söylendi , numaram yandığında 17 numaralı bankoya giderek evraklarımı teslim ettim evrak olarak yeni pasaport ve amerikan vizemin olduğu pasaport , sağlık raporu , mali dökümler , 2 fotoğraf, diploma , nüfus kayıt örneği ve arşivli adli sicil kaydı istendi 2 diplomam olduğu için en son tarihi diplomamı istediler ,asıl mesleğimin diplomasını mülakatta isterseler verirsiniz denildi . Mülakatı Türkçe yapmak isteğimi söyledim . Sonra mülakat yapılacak bankonun olduğu tarafa yönlendirildim. İsmin söylendi ve Türkçe bilen kadın memurun olduğu bankoya gittim merhaba diyerek karşıladı sağ elimi kaldırarak yemin etmemi söyledi ve sonrasında parmak izini verdim. Soruları gayet güler yüzlü bir şekilde yöneltti ,direk sorgular tarzda değildi.
      KONSOLOS: ne okudunuz
      BEN: hemşirelik okuduğumu söyledim ve asıl diplomamı uzattım ve aldı her iki diploma fotokopisine kaşe vurdu
      KONSOLOS: daha önce hiç evlendiniz mi?
      Ben :hayır
      KONSOLOS: daha önce yurt dışında yaşadınız mı?
      BEN:hayır
      KONSOLOS:daha önce Amerika’ya gittiniz mi
      BEN:evet
      KONSOLOS :Amerika’da nereye gideceksiniz
      Ben:New York
      KONSOLOS: neden new yorka gidiyorsunuz,
      BEN :Amcam orda yaşıyor , amcam kelimesini anlamadı uncle deyince onaylayarak başını salladı
      KONSOLOS:Amerika’da planınız nedir
      BEN: hemşirelik yapacağım
      Daha sonra eski pasaportumu aldı ve turist vizemi iptal etti vizenizi onaylıyorum dedi 1 hafta içinde mail bana mail geleceği söylendi 8.30 gibi işlemlerimi bitirerek sorunsuz. Bir şekilde konsolosluktan ayrıdım . Mülakata girecek diğer arkadaşların süreçlerinin güzel ve sorunsuz geçmesini diliyorum ☺️

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      Merve kurtuldu
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@seahawk-tecnical 9 temmuzda Ankarafs mülakatım vardı ve vizeyi aldım

M
      Merve kurtuldu

@Flight101 teşekkür ederim

M
      Merve kurtuldu

@kskn ustraveldocs adresinden yeni profil oluşturup belge teslimat yerini seçeceksiniz mülakatta 2 gün kalana kadar yapmanız lazım ,şimdi oluşturup yapabilirsiniz

M
      Merve kurtuldu

Merve kurtuldu tarafından gönderilen son iletiler

@kskn ustraveldocs adresinden yeni profil oluşturup belge teslimat yerini seçeceksiniz mülakatta 2 gün kalana kadar yapmanız lazım ,şimdi oluşturup yapabilirsiniz

M
      Merve kurtuldu

@05kartal16

M
      Merve kurtuldu

@Flight101 teşekkür ederim

M
      Merve kurtuldu

@Flight101

M
      Merve kurtuldu

Herkese merhaba 9 Temmuz 2025 te Ankara’da mülakata girdim ve vizem sorunsuz bir şekilde onaylandı
      ☑️ 2 temmuzda saat 11 de unganlarda sağlık muayenesi randevum vardı . 9.30 da gitmeme rağmen sırayla herkesin işlemlerini başlatılar .ilk önce kan tahlili ve akciğer filmine yönlendirildim yaklaşık 1890 tl ödedim , öğleden sonra 12.30 gibi muayene için tekrar gelmem söylendi . Öğleden sonra muayenemi oldum ve aşılarım yapılıdı aşılara 400 dolar ödeme yaptım ve ertesi gün 3 te sonuçlarımın hazır olacağı söylendi . Ertesi gün 3 te sonuçlarımı aldım.
      9 TEMMUZ MÜLAKAT GÜNÜ
      Radnevum 7.30 idi .güvenlikten geçip içeriye girdikten sonra girişteki görevliler tarafından sırayla vize türüne göre yönlendirildik . ilk önce 18 numaralı bankodan 330 dolar ücreti ödededim ve fiş ve sıra numarası verildi numarayı takip etmem söylendi , numaram yandığında 17 numaralı bankoya giderek evraklarımı teslim ettim evrak olarak yeni pasaport ve amerikan vizemin olduğu pasaport , sağlık raporu , mali dökümler , 2 fotoğraf, diploma , nüfus kayıt örneği ve arşivli adli sicil kaydı istendi 2 diplomam olduğu için en son tarihi diplomamı istediler ,asıl mesleğimin diplomasını mülakatta isterseler verirsiniz denildi . Mülakatı Türkçe yapmak isteğimi söyledim . Sonra mülakat yapılacak bankonun olduğu tarafa yönlendirildim. İsmin söylendi ve Türkçe bilen kadın memurun olduğu bankoya gittim merhaba diyerek karşıladı sağ elimi kaldırarak yemin etmemi söyledi ve sonrasında parmak izini verdim. Soruları gayet güler yüzlü bir şekilde yöneltti ,direk sorgular tarzda değildi.
      KONSOLOS: ne okudunuz
      BEN: hemşirelik okuduğumu söyledim ve asıl diplomamı uzattım ve aldı her iki diploma fotokopisine kaşe vurdu
      KONSOLOS: daha önce hiç evlendiniz mi?
      Ben :hayır
      KONSOLOS: daha önce yurt dışında yaşadınız mı?
      BEN:hayır
      KONSOLOS:daha önce Amerika’ya gittiniz mi
      BEN:evet
      KONSOLOS :Amerika’da nereye gideceksiniz
      Ben:New York
      KONSOLOS: neden new yorka gidiyorsunuz,
      BEN :Amcam orda yaşıyor , amcam kelimesini anlamadı uncle deyince onaylayarak başını salladı
      KONSOLOS:Amerika’da planınız nedir
      BEN: hemşirelik yapacağım
      Daha sonra eski pasaportumu aldı ve turist vizemi iptal etti vizenizi onaylıyorum dedi 1 hafta içinde mail bana mail geleceği söylendi 8.30 gibi işlemlerimi bitirerek sorunsuz. Bir şekilde konsolosluktan ayrıdım . Mülakata girecek diğer arkadaşların süreçlerinin güzel ve sorunsuz geçmesini diliyorum ☺️

M
      Merve kurtuldu

@seahawk-tecnical 9 temmuzda Ankarafs mülakatım vardı ve vizeyi aldım

M
      Merve kurtuldu

Bana pazartesi günü ayın 16 sında mülakat tarihi saati ve gerekli olan evrakların olduğu mail geldi bugün de esc sayfamde güncelleme olduğuna dair maili aldım

M
      Merve kurtuldu

Merhabalar Ds260 formunda daha önce yurt dışında çıktınız mı sorusunu evet işaretleyecekken sistem bilgileri sildiği için hayır işaretledim birde mesleğim son harfi eksik . Bunlar için formu açtırmama gerek var o mülakatta mı söylemeliyim

M
      Merve kurtuldu

@aliaytac41 inşallah 🤲

M
      Merve kurtuldu

@onuru teşekkür ederim ,seçenekler çok olduğu için ankarayı bekleme kararı almıştım ama artık az bir zaman kaldı , mayıs ayından itibaren seçenekleri değerlendireceğim .

M
      Merve kurtuldu