@Muhtaradana merhaba ben konu kısmına 2020EU5XXXX Yazdım yani EU dan sonraki sıfırları yazmadım problem olur mu ?
oktayusa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@omertug biraz önce doldurup gönderdim fakat sıralama numaram için şansın yok diyorlar
-
arkadaşlar her ay bülten açıklandığında soruyorum tekrar sorucam
tablonun sürecine göre 50k olanların şansını nasıl görüyorusunuz ? -
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
son bültene göre, sıra numarası bizim gibi yüksek olanların şansını yorumlayabilecek biri var mı ? acaba
-
@Semihmete normal şartlarda da aynı şekilde ilerliyordu süreç current olunca tam olarak ne oldu şimdi ben onu anlayamadım?
-
merhaba sıralamam 50 binlerde olmasına rağmen evrak isteği maili geldi ve istenilen evrakları yolladım. bu geldiğimz nokta ne ifade ediyor. şansımız hala herkes gibi aynı mı ? yoksa bir aşama kaydetmiş oluyormuyuz ?
-
@muhtaradana numaramızın current olduğunu nasıl öğrenebiliriz ?
-
@bolatmali umarım herkesin gönlüne göre olur. Size de üşenmeden verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.
oktayusa tarafından gönderilen son iletiler
-
@nfs741 evrak onayı için kcc ile bir iletişiminiz oldu mu ?
-
@Semihmete normal şartlarda da aynı şekilde ilerliyordu süreç current olunca tam olarak ne oldu şimdi ben onu anlayamadım?
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Semihmete current olmadan önceki durumla farkı ne o zaman ?
-
tüm numaraların current olması. süreci nasıl etkileyecek? yüksek numaraların bir önemi kalmıyorsa, randevu için hangi kriterlere göre çağrılıcağımızı bilen birileri yazabilir mi ?
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar tüm noların current olması hakkında ne düşünüyorsunuz. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor. Rastgele mi çağrılıyoruz. Yüksek numaraların dezavantajı ortadan kalkmış mı oldu. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
-
arkadaşlar konsolosluk faaliyetlerinin durması yüksek sıra numaraları olumsuz etkiler mi ?
-
@ayvalik10 son mülakatlar hangi ayda gerçekleşiyor ?
-
arkadaşlar her ay bülten açıklandığında soruyorum tekrar sorucam
tablonun sürecine göre 50k olanların şansını nasıl görüyorusunuz ? -
@Muhtaradana bu hesaba göre 50k lara sıra gelmeyecek galiba ?
-
son bültene göre, sıra numarası bizim gibi yüksek olanların şansını yorumlayabilecek biri var mı ? acaba