Esim bugün permit icin new jersey delanco dmv ye gitti Türk ehliyeti oldugu icin sadece yazili sinavi gecmesi yetiyormus yani direksiyon sinavina girmeyecek merak eden arkadaslar icin guncel bir bilgi olarak buraya birakiyorum 
ahmetemre tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
-
RE: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleriİletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
@MySea tesekkur ederim bakiyorum

-
RE: Coronavirus (COVID-19)Gündem içinde yayımlandı
Trump'in acikladigi yardimdan faydalanmak icin vergi odemis olmak sart mi? Cunku biz ailecek abd ye 7 aralik 2019 da geldik o sebepten 2019 vergi bildirimi yapmadim Ben ve benim durumumda olanlar ne yapmali Yardim alabilmek icin?
-
RE: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Arkadaslar new jerseyde yasiyorum ssn numarami aldim. Green cartimi henuz almadim kart basvurusunuda ssn numarasini aldigim yerdenmi yapmaliyim ?
-
RE: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)Devlet Yardım Programları içinde yayımlandı
Ben non filers olarak almistim ilk yardimi ikinci yardimda bugun yatti yani benim durumumda olanlarin birsey yapmasina gerek yok arkadaslar. Tek sikinti 1 yasindaki oglum icin para yatmamis ilkindede oyle olmustu sonradan yatirmislardi
-
RE: Amerikan Pasaportu BasvurusuVatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
Cok tesekkur ederim gayet aciklayici ve yardimci oldu

-
RE: 4. Ekonomik Yardim PaketiDevlet Yardım Programları içinde yayımlandı
@crazycells dort gozle yasalasmasini bekliyoruz

ahmetemre tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@ylmzblkc hayır dependent olarak görünmüyor aslında yeni sisteme ilk giriş yaptığımda babasında bilgileri görünüyordu fakat 5 dk sonra baktığımda bilgiler kayboldu yeni ds160 formu doldurma ekranı geldi
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar. Eski başvuru sisteminde annem ve babam için turist vizesi başvurusu yapmıştım yeni sistemede giriş yaptım fakat sadece annemin mülakat tarihi ve diğer bilgilerini görebiliyorum, babamın mülakat tarihi ve diğer bilgileri yeni sistemde yok bunu nasıl halledebilirim mülakatlarına 2 hafta kaldı
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
@arnblt cevabınız için teşekkürler. Bu listeye Ekleyebileceğiniz herhangi bir belge var mı yoksa bu belgeleri göndermem yeterli olur mu ?
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar. Bizimde greencardla 5 yılımız doldu ve sonunda vatandaşlık başvuru sürecini başlatacağız. Eşim ve ben başvuruda bulunacağız ayrıca 5 yaşında oğlum ve 3 yaşında bir kızım var,kızım vatandaş, oğlumda bizimle vatandaş olacak inşallah. Öncelikli sorum n400 ile gönderilmesi gereken belgeler konusunda. Bildiğim kadarıyla gönderilmesi gereken belgeler: evlilik belgesi,nüfus kayıt örneği, oğlumun doğum belgesi, tax transcriptleri,askerliğimin tecilli olduğuna dair belge, greencard kopyası,2 fotoğraf. Bunların dışında gönderilmesi gereken herhangi bir belge var mıdır ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@tufank cevabınız için çok teşekkür ederim.
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba. Greencardla Amerika’da yaşıyorum. Temmuz 2024 de anne ve babam için turist vizesine başvurdum ve şubat 2026 ya tarih verdiler. Öğrenmek istediğim şu: vize başvuru ücreti 1 yıl geçerli fakat bana neredeyse 2 yıl sonraya randevu verdiler. Bu durumda 1 yıl sonunda tekrar bir vize başvuru ücreti ödemem gerekiyor mu ? Şimdiden teşekkürler.
-
RE: ABD'deki sinekler, böcekler ve diğer haşerelerAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
Merhaba. New jerseyde bir apartmanda yaşıyroum evimde aylardır fare sorunu var. Apartmana defalarca bildirdim gelip küçük bir kapan bırakıp gidiyorlar hiçbir işe yaramıyor iş artık tahammül noktasını aştı diyebilirim çünkü 2 tane bebeğim var. Apartman bu durumla çok ilgilenmiyor böyle durumlarda apartmanı şikayet edebileceğim biryer veya kurum var mı ?
-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar. 21 ekimde New jerseyde road testim var. Sorum şu: teste sedan tarzı bir arabayla katılmak şart mı ? Sitede böyle bir bilgiye rastlamadım ama herkes sedan tarzı olması gerekiyor diyor konu hakkında bilgisi olam varsa yardımcı olabilir mi ?
-
RE: Amerikan Pasaportu BasvurusuVatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
Cok tesekkur ederim gayet aciklayici ve yardimci oldu