@air_technic bu fotoya bi yemekte benden ....
brskna tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2019 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
ds260 formu nasil doldurulur?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba eger kurada kazanırsam Ds-260 Formunu nasıl dolduracağımı bilmiyorum,bu konuda sitede yönergeleri olan bir pdf var ancak.Bu konuda tam yardımcı olabilecek bir kurum veya kişi varmıdır.?
-
ilk defa bugün 142 çevrimiçi gördüm inşallah bu sayının iki katı bu formda kazanan olur.
ben de dahil.tabikiiiii
brskna tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Öğrenci vizesi alan kişi evli ise eşler ne yapabilir? (M2 vs F2 vs J2)Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
Merhaba diyelim ki F1 vizesi aldık ve Amerika'ya gittik daha sonradan esimizi yanımıza aldirabiliyormuyuz ? Yoksa ikimizde aynı anda mi vize almamız gerekiyor.?
-
ilk defa bugün 142 çevrimiçi gördüm inşallah bu sayının iki katı bu formda kazanan olur.
ben de dahil.tabikiiiii -
RE: Kazandıktan sonra yapılması gerekenler ?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Cevaplar için teşekkürler.çıkınca çıldırmaktan başlayabiliriz

-
Kazandıktan sonra yapılması gerekenler ?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba,sorum şu çekilişi kazandıktan sonra yapmamız gerekenleri kalem kalem yazabilirmisiniz? Örnegin ds-260 doldurmak bülteni beklemek gibi yapmamız gerekenleri sırasıyla yazarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
-
@air_technic bu fotoya bi yemekte benden ....
-
ds260 formu nasil doldurulur?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba eger kurada kazanırsam Ds-260 Formunu nasıl dolduracağımı bilmiyorum,bu konuda sitede yönergeleri olan bir pdf var ancak.Bu konuda tam yardımcı olabilecek bir kurum veya kişi varmıdır.?
-
RE: Ds-260 Adres Bilgisi Sonradan Verilir MiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba.Eger 2019 talihlisi olursam ds-260 formunu doldurmakta bana yardımcı olabilcek biri veya kurum tavsiye edermisiniz.?
-
RE: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
Merhaba bu sene Dv2019 çekilişene katıldım ancak aklıma takılan bir soru var 2018 aralık ayına kadar tecilliyim
eger mayıs ayında çekilişi kazanırsam bir engel olurmu ? çekilişe eşim ile birlikte katıldık ona çıkarsa bana bir faydası olurmu?