Gencligini kurtarmak maksadiyla aileminde destegiyle 2008 dogumlu 12.sinif olarak basvurdum arttirabilecek babayigit varmi? Cikarsa vize alirsam gc ile giden en genc kisi oluyormuyum acaba (kendisine cikipta)
ahmettax tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
ahmettax tarafından gönderilen son iletiler
-
@miresh hemen hemen ayni durumdayiz, sanirim secilirsek cn numarasinin dusuk olmasi haricinde baska bir ihtimal yok gibi, saglik raporu felan oderiz en fazla, ancak dosya tasima mantikli olur mu bilmiyorum, forumdaki arkadaslar nasil degerlendirirsiniz? Secilirsek cn yuksek olursa tasimaya degermi acaba bu riskle, sanirim bunu ciktiktan sonra dusunmek gerekecek
-
@newbie97 ben zaten bu olayi bilerek High School, No degree isaretledim secilirsem bunu degistiririm zaten formda. Aykiri bir durum varmi ki yinede ?
-
@rezanclz Yalan beyan olan nedir? Yazdigim seyler dogru. Ve onemli olan diploma degil mi? Tamam bende diploma olucak zaten cekilisten 1 ay sonra. Forumdan okudugum kadariyla diploma varsa vize zamani sikinti yok. Ayni zamanda 18 yasinin altinda olan vize alamaz yazilmis ben vize zamani 17 yasinda olacagim, gc sartlarinda 18 yas siniri yazmamakta. 17 yasinda gc kazanan birisi diploma varsa alabilmekte yazmakta yabanci kaynaklardada
-
Gencligini kurtarmak maksadiyla aileminde destegiyle 2008 dogumlu 12.sinif olarak basvurdum arttirabilecek babayigit varmi? Cikarsa vize alirsam gc ile giden en genc kisi oluyormuyum acaba (kendisine cikipta)