Merhaba, şu anda 17 yaşındayım. Açık lisede son dönemim ve Green Card'a başvuru yapmak istiyorum. Çekiliş açıklandığında ve eğer kazanmış olursam hem reşit, hem mezun olacağım. Bu durumda başvuru yapabilir miyim? Yapabilirsem, yaparken diploma kısmında lise mezunu bölümünü mü seçmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.
miresh tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
miresh tarafından gönderilen son iletiler
-
@ATS16 Okudum lakin benim durumum ile uyuşan net bir şey bulamadım. Tek bulduğum şey vize görüşmesi sırasında bunun ibraz edileceği. O halde mezun olarak işaretlesem de sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, sizin fikriniz nedir?
-
@ATS16 Şuanda mezun olmadığım için ilkokul mezununu işaretleyip eğer kazanırsam DS260 formunda mezun olduğumu belirtebileceğime dair bir yazı okumuştum. Bu mümkün mü?
-
@ATS16 DS260 için bilginiz var mı peki?
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Resmî yönergeye göre uygun olduğunuzu düşünüyorsanız başvurabilirsiniz.
Formu doldurduğunuz tarihte size lise mezunu olup olmadığınız sorgulanacak beyanınıza istinaden çekiliş kazananı olursanız, sizin durumunuza istinaden yanlış beyan vermiş oluyorsunuz.
Şöyle ki, şu anda mezun değilim. Bu yılın sonunda mezun olacağım. Şu anda ilkokul mezunu seçeneğini işaretlesem ve kazanırsam DS260 formu ile o an mezun olacağım için bunu düzeltme şansım var mı?
-
Merhaba, şu anda 17 yaşındayım. Açık lisede son dönemim ve Green Card'a başvuru yapmak istiyorum. Çekiliş açıklandığında ve eğer kazanmış olursam hem reşit, hem mezun olacağım. Bu durumda başvuru yapabilir miyim? Yapabilirsem, yaparken diploma kısmında lise mezunu bölümünü mü seçmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.