• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Zi-Hikari
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 3
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Zi-Hikari

@Zi-Hikari

4
    İtibar
    81
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Zi-Hikari Takip etme Takip Et

Zi-Hikari tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar millet, Son 2 aydır tüm DV2025 aşamaları başlığının sayfalarını okudum, bu ilk iletim ve bir sorum olucak. Tüm sorularıma cevapları sağolsunlar tecrübelerini paylaşan arkadaşlar sayesinde buldum. Bu platformu kuran ve yürüten arkadaşlara ayrıca teşekkür etmeden geçemem.

Anderson'un geçmişte sebebsiz yere veya sadece kendi vatandaşlarına hizmet verme söylemiyle randevu iptalleri yaptıklarını okudum. Her iki sağlık kuruluşundan da bir muayene tarihi aldım, Nicolson 20 Aralık, Anderson 30 Aralık olarak. Çoğu arkadaşın Nicolson'u tercih ettiğini görüyorum, bunun bir sebebi de sadece vize muayene işlemi yapmaları. Anderson'un bana verdiği tarih daha avantajlı fakat geçmiş zamanlarda yaptığı iptaller onlara güvenmemi engelliyor. Bundan dolayı tecrübeli arkadaşlara ve @gucarslan Bey'e bu durumda hangi sağlık kuruluşunu seçmek daha avantajlı ve güvenilir olur sormak isterim. Teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Zi-Hikari
      Zi-Hikari

@mehmetgreen Bende öyle yapmayı planlıyorum, fakat Nicolson için 1 hafta + bir kaç gün erken gitmem gerekecek. Bu da masraflarda artışa neden oluyor. Anderson'a güven tam olsa daha yakına tarih verdiği için endişlenmeden buna göre süreci planlardım.

Zi-Hikari
      Zi-Hikari

Konsolosluğun mülakata sağlık raporsuz gelmeyin bildiriminden sonra daha uzun bir tarihe gün vermelerinden endişelerekte olsa 13 Ocak için reschedule talep ettim. Biraz önce dönüş mailini aldım, yoğunluktan ötürü tek mümkün olan 15 Ocak tarihini verdiklerini söylemekteler. Uçak biletlerini yakacağım fakat sağlık olsun. Sağlık kuruluşu 30'una gun verirken bunun yetismeyecek bir tarih olduğunu söylemedi, artik bu süreç gelecek arkadaşlara ders olsun, ona göre süreçlerini ayarlasinlar.

Zi-Hikari
      Zi-Hikari

Zi-Hikari tarafından gönderilen son iletiler

@TuttoSPORT Önümüzdeki haftanin son gunleri, 9-10-11 gibi kesin çıkıyor.

Zi-Hikari
      Zi-Hikari

Konsolosluğun mülakata sağlık raporsuz gelmeyin bildiriminden sonra daha uzun bir tarihe gün vermelerinden endişelerekte olsa 13 Ocak için reschedule talep ettim. Biraz önce dönüş mailini aldım, yoğunluktan ötürü tek mümkün olan 15 Ocak tarihini verdiklerini söylemekteler. Uçak biletlerini yakacağım fakat sağlık olsun. Sağlık kuruluşu 30'una gun verirken bunun yetismeyecek bir tarih olduğunu söylemedi, artik bu süreç gelecek arkadaşlara ders olsun, ona göre süreçlerini ayarlasinlar.

Zi-Hikari
      Zi-Hikari

@TuttoSPORT umarım..

Zi-Hikari
      Zi-Hikari

@ATS16

Dönüş tarihim 16 Ocak sabahı. Uçak biletimde değişiklik mevcut değil. Yeni bir tek yön bilet almam gerekecek eğer reschedule edersem.

İlk sağlık randevusu aldığımda sağlık kuruluşu yetişmeyeceginden hiç bahsetmedi. Bunu da onlara examination esnasında söyledim, kem küm edildi, yer yoktu dendi.

Zi-Hikari
      Zi-Hikari

Selam ahali, öncelikle mutlu yıllar. Şuan Hong Kong'tayım. 30 Aralık'ta Dr Anderson'da medical check'imizi tamamladik fakat report'u 8 Ocak'ta ki interview tarihimize yetiştiremeyeceklerini, konsolosluğa bilgi ilettiklerini ve bizim yeni bir interview date talep etmemizi tavsiye ettiler. Lakin konsoloslukta backlog olabilir ve yakin bir tarihe reschedule edilmeyebilir. 2 Türk arkadaşla Dr Anderson'da tanışmıştık, onların durumuda aynı.
      Bunun yerine önceki yıllarda interview date'ini reschedule etmeyip, mülakata girip bir kaç gün içerisinde sağlık sonucuna konsolosluğa iletebilen arkadaşlar olduğunu biliyorum. Bizim de böyle yapabilmemiz mümkün gözüküyor. Şöyle ki kan testinin 10 gün de çıktığı bilgisini aldım bu da 9-10-11 Ocak'a denk geliyor. Sağlık kuruluşu 13'une kesin çıkacağını belirtti fakat 9-10-11'i için söz vermek istemiyor, çıkabilir diyor.

Bu durumda bu iki yoldan hangisi daha mantıklı? Daha gerçekçi ve güvenilir?

Zi-Hikari
      Zi-Hikari

@mehmetgreen Bende öyle yapmayı planlıyorum, fakat Nicolson için 1 hafta + bir kaç gün erken gitmem gerekecek. Bu da masraflarda artışa neden oluyor. Anderson'a güven tam olsa daha yakına tarih verdiği için endişlenmeden buna göre süreci planlardım.

Zi-Hikari
      Zi-Hikari

Selamlar millet, Son 2 aydır tüm DV2025 aşamaları başlığının sayfalarını okudum, bu ilk iletim ve bir sorum olucak. Tüm sorularıma cevapları sağolsunlar tecrübelerini paylaşan arkadaşlar sayesinde buldum. Bu platformu kuran ve yürüten arkadaşlara ayrıca teşekkür etmeden geçemem.

Anderson'un geçmişte sebebsiz yere veya sadece kendi vatandaşlarına hizmet verme söylemiyle randevu iptalleri yaptıklarını okudum. Her iki sağlık kuruluşundan da bir muayene tarihi aldım, Nicolson 20 Aralık, Anderson 30 Aralık olarak. Çoğu arkadaşın Nicolson'u tercih ettiğini görüyorum, bunun bir sebebi de sadece vize muayene işlemi yapmaları. Anderson'un bana verdiği tarih daha avantajlı fakat geçmiş zamanlarda yaptığı iptaller onlara güvenmemi engelliyor. Bundan dolayı tecrübeli arkadaşlara ve @gucarslan Bey'e bu durumda hangi sağlık kuruluşunu seçmek daha avantajlı ve güvenilir olur sormak isterim. Teşekkürler.

Zi-Hikari
      Zi-Hikari