@Ben-Batur çok teşekkür ederim, uzak mesafe ilişkisiydik umarım wp mesajlarımız (çekiliş açıklanmadan önce olanlar) kanıt sayılır
Forumu biraz geç keşfettim hemen okumalara başlıyorum çok teşekkür ederim tekrar
Slaih tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@T-C-Kubilay-Dikici çok teşekkür ederim inşallah halledebiliriz
Slaih tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhava bana 2025 gc çıktı, kız arkadaşımla evleneceğiz henüz nikah yapmadık. Ailesinde amerika vizesi olan var. "Nikahtan önce vizeye başvur, gc 2026ya katılırsan vize alamazsın. Nikah öncesi vize alır gidersen sen süreci orada devam ettirirsin" gibi şeyler söylendi kendisine. Saçmalık mı bu? Nasıl bi yol izlememizi önerirsiniz?
-
@T-C-Kubilay-Dikici çok teşekkür ederim inşallah halledebiliriz
-
@Ben-Batur kusura bakmayın kafam iyice çorba oldu 🥲 takvimde görünen 31 ekim 2024 mülakat taih bitişi ankara için m geçerli yani? Ben o zamana kadar tarih verilmeli bize sene içinde olacak şekilde diye düşünüyordum
-
@Ben-Batur çok teşekkür ederim, uzak mesafe ilişkisiydik umarım wp mesajlarımız (çekiliş açıklanmadan önce olanlar) kanıt sayılır
Forumu biraz geç keşfettim hemen okumalara başlıyorum çok teşekkür ederim tekrar -
@minnesota tabirlere çok aşina değilim, current olup olmadığına nerden bakıyordum?

-
@ugursway taşıma işlemini 31 ekime kadar yapmam mı gerekli yoksa süre kısıtlılığı yok mu?
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Ben 2025 greencard talihlisiyim, henüz mülakat tarihi alamadım. Kız arkadaşımla evlenmeyi planlıyoruz, kendisinin ne olur ne olmaz 2026 çekilişine katılması gerekir mi? Aile bireylerinin vizesini kötü etkiler mi?(Babası 10 yıllık vize aldı, kardeşi iltica etti ve halen amerikada yaşıyor)
-
Merhaba, ds260 formunu 06.05.2024 tarihinde yolladım, bana mail olarak gelen dosya numaram 2025EU24XXX şu anki kız arkadaşımı da götürmek istediğimden mülakat öncesi evlenmeyi planlıyoruz.
Henüz bana bir mail gelmiş değil, bu normal mi endişelenmeli miyim? Verdikleri tarihe göre evlilik sürecini hızlandıracağız çünkü