@Smg-Motors666 Anladım, kolaylıklar diliyorum size. Gerçekten çok yıpratıcı bi süreç ve ne gibi zorluklar çıkacağı hiç belli olmuyor. Ben yurtdışından başka bi konsolosluktan başvuracağım ama burada da göçmen olduğum için sorun çıkartırlar diye endişeliyim. Daha önce iki kez turist vizesinden red aldım. O nedenle sormak istedim. Çok teşekkürler, umarım bir an önce nişanlınızla kavuşursunuz
public traveler
@public traveler
public traveler tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
public traveler tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhaba, bilmediğimden soruyorum. Dosya konsolosluğa yollandığında ortalama kaç hafta içerisinde email yolluyorlar? 4 haftadır emaili bekliyoruz. Bana mı yoksa nişanlıma mı yollayacaklar, kime yolladıklarını da bilmediğimden soruyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden
-
@Smg-Motors666 Anladım, kolaylıklar diliyorum size. Gerçekten çok yıpratıcı bi süreç ve ne gibi zorluklar çıkacağı hiç belli olmuyor. Ben yurtdışından başka bi konsolosluktan başvuracağım ama burada da göçmen olduğum için sorun çıkartırlar diye endişeliyim. Daha önce iki kez turist vizesinden red aldım. O nedenle sormak istedim. Çok teşekkürler, umarım bir an önce nişanlınızla kavuşursunuz
-
@public-traveler bilgilendirmek için yazıyorum eğer aramızda yurtdışından başvuranlar varsa diye, dosyamızı seçim üzerine Polonya’ya yolladılar ve herhangi bir oturum belgesi vs. istemediler
-
@Smg-Motors666 Merhaba, evraklardan hangisine sorun çıkardılar acaba? E-devletten alınan belgelerden biri için mi diye emin olmak istedim. Çok teşekkürler

-
Merhabalar herkese,
Ben ve nişanlım 2,5 yıldır birlikteyiz geçtiğimiz Aralık ayında başvurumuzu yaptık dosyamız transit aşamasında hala elçiliğe gönderilmesini bekliyoruz. Ben Polonya’da yaşıyorum bu nedenle dosyanın Polonya’ya gönderilmesini istedik başvururken fakat avukatımız ben Türk vatandaşı olduğum için dosyanın Türkiye’ye de gönderilebileceğini söyledi. Daha önce bu durumu tecrübe etmiş olan birisi var mı? 21 gündür transit aşamasında bekliyoruz hangi elçiliğe gönderileceği hala belli değil fakat ben Polonya’da yaşadığım için buradan başvurmak benim için çok çok daha kolay olacak. Çok teşekkürler