• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Hüseyin KIRSALI
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Hüseyin KIRSALI

@Hüseyin KIRSALI

0
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Hüseyin KIRSALI Takip etme Takip Et

Hüseyin KIRSALI tarafından gönderilen son iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

@charon cevabınız için teşekkür ederim peki sizce schengen alıp yurtdışına çıkmamak bir nebze olsun + oluşturabilir mi ? hani bir seyahat planladık ama abd vize randevusunu erkene çektiğimiz için burada o yok izlenimi yaratabilir mi ?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Hüseyin KIRSALI
      Hüseyin KIRSALI
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhaba, ben geçtiğimiz aylarda eşim için amerikan ziyaretçi vizesine başvurdum.
      Arkadaşım green card ile amerikada yaşıyor, ve 2026 yazında ziyaretine gitmeyi düşünüyoruz. Ds Formunda bunu belirttik gideceğimiz adres olarak onun ev adresini yazdık.
      Bu konuyu bilenler için – ve + larımızı yazıp vize alma ihtimalimiz nedir diye sormak istiyorum ?

1. olarak ben çifte vatandaşlığa sahibim ve hali hazırda ab vatandaşıyım, ve Türkiye’de yaşıyoruz (Bunu görüşmede bize avatantajı olabilir açısından belirtmek istiyoruz.)
      2. olarak Onaylı bir ESTA vizem bulunuyor.
      3. olarak 2 adet 1 ve 3 yaşlarında çocuklarımız bulunuyor ve bize bu seyahatte bize katılmayacaklar
      4. olarak Eşim çalışmıyor. Bundan önce bir hastanede yaklaşık 9 yıl aralıksız çalışmıştı, fakat arka arkaya gelen doğumlar sebebiyle yaklaşık 3,5 yıldır hiç çalışmadı.
      5. olarak eşim hiç yurtdışına çıkmadı ve tertemiz bir pasaportu bulunuyor.
      6. olarak vize randevu tarihimiz aralık 2024 olduğu için üstte yazdığım durumlarda pek değişim olmayacaktır. (işe girme, araya bir yurtdışı seyahati sığdırma gibi vb.)

Birkaç handikapımız olduğu için buradan fikir almak istedim, cevap verebilecek olan var ise şimdiden teşekkürler

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Hüseyin KIRSALI
      Hüseyin KIRSALI