@Emre-Kurtulmuş
Merhaba Dv2025 kazananım 2024 mayıs ayında öğrendim. Teşekkür ederim ilgili başlıktan gireyim
melikeee tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@onuru merhaba Öncelikle teşekkür ederim, aof ne demek onu bilmiyorum, kafam bu konuda çok karışık ama dosya taşıma için ülke araştırıyorum şimdi
melikeee tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@onuru merhaba Öncelikle teşekkür ederim, aof ne demek onu bilmiyorum, kafam bu konuda çok karışık ama dosya taşıma için ülke araştırıyorum şimdi
-
@deebee teşekkür ederim bu konu hakkında gerçekten hiç bilgim yok başka ülkeden mülakat tarihi mi talep etmem lazım
-
@baran-bozdogan hayır daha önce iki defa red aldım vizem yok
-
Merhaba, 28.000 sıralarda olmam şansımın düşük olduğunu söylediler böyle birşey var mı, kardeşim amerikan vatandaşı süreci onun üzerinden yönetiyoruz bunun etkisi var mıdır? Bazı yorunları okudum randevuyu başka yere aldırmışlar
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Emre-Kurtulmuş
Merhaba Dv2025 kazananım 2024 mayıs ayında öğrendim. Teşekkür ederim ilgili başlıktan gireyim -
Merhaba 28.000 sıra numaram bir kaç yazı okudum mail atmalısınız gibi ama anlamadım
-
Merhaba bende greenkart kazananlardan biriyim. 28.000 sıra numaram, kardeşim amerikan vatandaşı süreci onun üstünden yürütücem