• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. purplefish
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    P
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

purplefish

@purplefish

1
    İtibar
    7
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

purplefish Takip etme Takip Et

purplefish tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

@btek14
      Bilgileriniz paylastiginiz icin cok tesekkur ederim🙏

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      P
      purplefish

purplefish tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması

Arkadaslar merhaba, benim sorum nakliye suresiyle ilgili olacak. Deneyimli arkadaslar cevap verirse cok memnun olurum; 10 hafta gibi bir sure duydum. Bu kadar zaman aldi mi sizinki?

Yolculuk içinde yayımlandı
      P
      purplefish
    • RE: Amerikan vizeleri ile ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi almak (Göçmen Olmayan Vizeler)

@okokok
      Umarim sizin ve cocuklariniz icin surec cok kolay gecer.
      Peki 2. Sinifa baslayacak cocugunuz icin herhangi bir belge istediler mi TR’de 1. Sinifi okuduguna dair?

Eğitim içinde yayımlandı
      P
      purplefish
    • RE: Amerikan vizeleri ile ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi almak (Göçmen Olmayan Vizeler)

@okokok umarim sizin ve cocuklariniz icin kolay bir surec olur. Turkiyede 1. Sinif okuduklarina dair ispat edebilecegimiz bir belge talep ediyorlar mi acaba? Bununla ilgili bir arastirmaniz oldu mu?

Eğitim içinde yayımlandı
      P
      purplefish

@finalhope yanitiniz icin cok tesekkur ederim.
      Uyum saglamasi ne kadar zaman aldi?

1. Siniftan mi 2.siniftan mi baslatmak konusunda cok kararsizim. Sene kaybi yasamasini istemiyorum ama uyum saglamakta zorlanmasindan cok korkuyorum.
        Bir de 2. Sinifa baslayabilmek icin Turkiye’de 1. Sinifi tamamladigina dair bir belge talep edilmis miydi?
      Eğitim içinde yayımlandı
      P
      purplefish

Merhaba, konu hakkinda bilgili arkadaslarimin bilgilerine ihtiyacim var.
      Su an 6 yasinda 1. Sinif ogrencisi bir cocugum var. Bu sene L1 vizesi ile abd ye yerlesecegiz ama ben hazirani yani 1. Sinifi tamamlamasini bekliyorum TR’de.

1. Sinif okuma yazmayi turkce telaffuzlariyla ogreniyorlar. Ama kaygim abd de direkt 1. Siniftan baslatacak olmalari.
        Haziran sonrasi cocugumu 2. Sinifa direkt baslatirlar mi? Ben bunu nasil netlestirebilirim. Daha once bunu yasayan deneyimleyen oldu mu acaba?
      Eğitim içinde yayımlandı
      P
      purplefish

@btek14
      Bilgileriniz paylastiginiz icin cok tesekkur ederim🙏

P
      purplefish

Merhaba,
      Gunlerdir arastirdigim ama bulamadigim bir konu hakkinda bilginize ihtiyacim var.
      L1 vizesi ile abd ye gittigimizde 5 yil surenin sonunda vatandaslik hakkina sahip olabilir miyim?
      Bu hakka sahip olmak icin orda bulundugum surede green card basvurusu mu yapmam gerekiyor?
      L1 vizesi green karta evrilebilen bir vizedir bilgisi var ama nasil oldugu ile alakali bilgi bulamiyorum.

P
      purplefish