• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Hakan Türkoğlu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 21
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Hakan Türkoğlu

@Hakan Türkoğlu

CR1
    I-130 Applied:26/02/2024
    I-129F(K3)Applied:30/04/2024
    I-130 Approved: -

21
    İtibar
    73
    Profil Görüntülemeleri
    21
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Hakan Türkoğlu Takip etme Takip Et

Hakan Türkoğlu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Bilgi için 22 mayıs belge submitted , 4 haziran itibari ile dq olduk , simdi randevu tarihini bekliyoruz

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar sonunda mutlu gözyaşkarıyla gördüm 12 ocak saat 9 da randevum var

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Merhaba,benim 12 ocakta randevum vardı saat 9 da o gün bayağı bir kötü giriş yaptık maalesef o gün konsolosluk geç açıldı , bazı kişilere randevu iptal maili ve orada iptal oldu turist vizeleri , sonra göçmen vizeleri içeri alınmaya başladı sırada bir sürü iran vatandaşı görmek mümkündü, içeriye girdikten sonra size bir banka numarası bir kağıt veriyorlar bu kağıdın yanmasını bekleyin diye söylediler sonra numaramı gördüm ve kabine gittim ilk gideceğiniz kabin sizin evraklarlarınızı alacak yani nüfus kayıt örneği adli sicil kaydı askerlik belge ve sonra bu ilk evliliğiniz mi ingilizce biliyor musunuz evet dedim, tamamdır aynı numaranın yanmasını bekleyin dedi bunların hepsi türkçe oldu zaten, sonra tekrar numaram yandı bu sefer konsolos ile konuşmamız başladı,
      eşiniz ile ne zaman ve nerede tanıştınız?
      Eşin kaç defa ziyaret etti?
      Şuanda eşiniz nerede? Dışarıda güvenlik kapısında beni bekliyor dedim,
      Eşinizin mesleği nedir?
      Sen bu 2 yıllık dönemde neden çalışmadın ?
      Amerikaya gittiğinde çalışacakmısın ?
      Hiç amerikada bulundunmu?

Sonrası tebrikler vizeniz onaylandı dedi bir kaç gün içinde vizenizi yollarız dedi hepsi bu kadardı ,
      Şimdiden bekleyen herkese sabırlar çok uzun bir yolculuk, umarım en yakın zamanda eşlerinize kavuşursunuz,
      Bu arada vfs pasaport teslimatı premium teslimat seçtim evimin adresine sizce ne zamana ve hangi kargo ile gelir?

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Tekrardan merhaba ı130 form approved aldık bekleyen herkese şimdiden sabırlar, bu arada onay aldınız diye mail falan gelmiyor case status bölümünde documents e tıklayın orada yazacaktır , sıradaki işlem nvc olacak orası içinde şimdiden önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

hergun her saat mail kutuma girip sonra buraya girip birisi randevu tarihi almismi diye bakmaktan,kafayi yiyecegiz. haziran basi dq aldigimizda agustos icin plan kurmustuk en kotu eylul basi oradayim diye , agustos iptal oldugu gibi eylulde iptal olacak, hizlandirma talep ettik doktor yazilarini falan hayir biz degil ankara karar vericek tarihi diye ,umarim cok uzun surmez ,i-130 u beklemek bu kadar koymamisti ya , biliyorduk uzun surecegini ama bu sacma is bizi cok strese sokuyor, uzun olsun ama bir tarih verseler gercekten rahatlayacagiz mesela aralik 10 diye ama hicbirsey yok ne kadar daha boyle bekleyecegiz hic bir fikrim yok , lutfen beni rahatlatirmisiniz , olur falan diye kafana takma diye, psikolok servisine basliyacagim nerdeyse

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Merhaba 1 yildir bu yaziyi goruyorduk hep Case Is Being Actively Reviewed By USCIS

As of March 5 2024,….
      Dün bir mail gelmiş durumunuzda güncelleme var diye
      Şuanda böyle oldu normalmi acaba

Case Is Being Actively Reviewed By USCIS

As of May 9, 2025…..

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

@Bircan merhaba biz evlendikten sonra cr1 vizesi için başvuru yaptık yanı ilk işlemi ı130 formu bundan sonra 2. Olarak k3 vizesi ( bu vize daha hızlı diye bilinir ama bizimkinde hızlı olmadı malesef ) normal ı130 formundan onay aldık şimdiki işlemler nvc den gelecek

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Ve farklı bir sorum var , şuanda herşeyimiz onaylandı olaraktan biliyoruz, ben 4 hazirandan beri tarih bekliyorum pekala bu tarih geldiğinde hangi formları hazırlamamız lazım, ve ds 260 formunu da getirecekmiyiz? Evet ise biz bu formu doldurdukmu bilmiyoruz hatırlamıyorum , okdr çok süre geçtiki artık formları unutmaya başladım ?

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Ya arkadaşlar ilerleyemiyorum yada aklımda sorular var şu süreçte en zor yerleri geçtik atlattık ama şu aptalca pasaport teslim yeri yapma işini beceremedimmi desem bilmiyorum YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
      Ben bir tek sağlık mülakatını tarihini aldım sonra sizin dediğiniz gibi pasaport teslim yeri yani PTT ya da benim kendi adresimi yazma muhabbetine geldik ve konsolosluğun sayfasından ustraveldocs sitesinden pasaport teslim yeri seçin dedi girdim , ben 3 yıl önce vize almıştım amerika için yani eski portalda hesabım vardı olması lazım , mavi ekranlı bir yere atıyor sonra burda doğum tarihi pasaport numarası geçerli bireysel e-posta adresi bunları yazıyorum ve sonra kırmızı olaraktan eski hesap güncellemiyor lütfen doğum tarihi pasaport numarasına eski hesaba kaydedildiği şekilde girin diyor zaten aynı hiçbir değişiklik yok e-posta adresim de aynı öncekini giriyorum sonra neyse buradan ben bir yeni bir hesap açtım farklı bir email adres ile farklı hesap açtım benden bilgilerimi istedi sonra vize seçenekleri bölümüne geldik orada Immigrant tıkladım vize sonrası kategori bölümü çıktı ordan ANK2 Registration of document delivery information buna tıkladım sonra vize sınıf etiketi diye bir yer geldi B 11 ve bunun gibi bir sürü sayfa geldi bunların içerisinde CR1 ır 1 de vardı benim daha 2 yıl olmadığı için cr1 tıkladım sonra (Bu Vize Kategorisi Mülakat Feragatlerini desteklememektedir.) çıktı sonra böyle kaldım yani bundan sonra ne yapmam gerekiyor bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim yani siz böyle 1000 TL gibi bir para verip premium
      Teslimat seçmişsiniz ama ben öyle bir bölüme dahi gelemedim yani ben yanlış yerlere mi girdim acaba yardım ederseniz on numara olur

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Hakan Türkoğlu tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba,benim 12 ocakta randevum vardı saat 9 da o gün bayağı bir kötü giriş yaptık maalesef o gün konsolosluk geç açıldı , bazı kişilere randevu iptal maili ve orada iptal oldu turist vizeleri , sonra göçmen vizeleri içeri alınmaya başladı sırada bir sürü iran vatandaşı görmek mümkündü, içeriye girdikten sonra size bir banka numarası bir kağıt veriyorlar bu kağıdın yanmasını bekleyin diye söylediler sonra numaramı gördüm ve kabine gittim ilk gideceğiniz kabin sizin evraklarlarınızı alacak yani nüfus kayıt örneği adli sicil kaydı askerlik belge ve sonra bu ilk evliliğiniz mi ingilizce biliyor musunuz evet dedim, tamamdır aynı numaranın yanmasını bekleyin dedi bunların hepsi türkçe oldu zaten, sonra tekrar numaram yandı bu sefer konsolos ile konuşmamız başladı,
      eşiniz ile ne zaman ve nerede tanıştınız?
      Eşin kaç defa ziyaret etti?
      Şuanda eşiniz nerede? Dışarıda güvenlik kapısında beni bekliyor dedim,
      Eşinizin mesleği nedir?
      Sen bu 2 yıllık dönemde neden çalışmadın ?
      Amerikaya gittiğinde çalışacakmısın ?
      Hiç amerikada bulundunmu?

Sonrası tebrikler vizeniz onaylandı dedi bir kaç gün içinde vizenizi yollarız dedi hepsi bu kadardı ,
      Şimdiden bekleyen herkese sabırlar çok uzun bir yolculuk, umarım en yakın zamanda eşlerinize kavuşursunuz,
      Bu arada vfs pasaport teslimatı premium teslimat seçtim evimin adresine sizce ne zamana ve hangi kargo ile gelir?

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Ya arkadaşlar ilerleyemiyorum yada aklımda sorular var şu süreçte en zor yerleri geçtik atlattık ama şu aptalca pasaport teslim yeri yapma işini beceremedimmi desem bilmiyorum YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
      Ben bir tek sağlık mülakatını tarihini aldım sonra sizin dediğiniz gibi pasaport teslim yeri yani PTT ya da benim kendi adresimi yazma muhabbetine geldik ve konsolosluğun sayfasından ustraveldocs sitesinden pasaport teslim yeri seçin dedi girdim , ben 3 yıl önce vize almıştım amerika için yani eski portalda hesabım vardı olması lazım , mavi ekranlı bir yere atıyor sonra burda doğum tarihi pasaport numarası geçerli bireysel e-posta adresi bunları yazıyorum ve sonra kırmızı olaraktan eski hesap güncellemiyor lütfen doğum tarihi pasaport numarasına eski hesaba kaydedildiği şekilde girin diyor zaten aynı hiçbir değişiklik yok e-posta adresim de aynı öncekini giriyorum sonra neyse buradan ben bir yeni bir hesap açtım farklı bir email adres ile farklı hesap açtım benden bilgilerimi istedi sonra vize seçenekleri bölümüne geldik orada Immigrant tıkladım vize sonrası kategori bölümü çıktı ordan ANK2 Registration of document delivery information buna tıkladım sonra vize sınıf etiketi diye bir yer geldi B 11 ve bunun gibi bir sürü sayfa geldi bunların içerisinde CR1 ır 1 de vardı benim daha 2 yıl olmadığı için cr1 tıkladım sonra (Bu Vize Kategorisi Mülakat Feragatlerini desteklememektedir.) çıktı sonra böyle kaldım yani bundan sonra ne yapmam gerekiyor bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim yani siz böyle 1000 TL gibi bir para verip premium
      Teslimat seçmişsiniz ama ben öyle bir bölüme dahi gelemedim yani ben yanlış yerlere mi girdim acaba yardım ederseniz on numara olur

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Arkadaşlar şimdi sizlere tekrar bir sorum herkes için iyi bir hatırlatmada olur aynı zamanda , şimdi hangi belgelerin güncel olması lazım çünkü ben dq haziranda oldum ozamandan bu yana 6 ay oldu, bu demek oluyorki , mülakata haziranda doldurduğum belgeler ile gider isem geçersiz belgelerle gidecem ilk olarak ds 260 formu, formun başında 10/31/2025 expiration date yazıyor buda mülakat zamanı zamanı geçmiş belge ile gidicem anlamına geliyor bunu nasıl güncelliyecez? Save tuşuna başına bastım ama hala aynı ? Yardımcı olursanız iyi olur

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

@yeşim-yıldırım evet buldum o kadar komikki, her zaman girmeyeçalıştığım yere girmek için ter attım heyecandan buldum sonunda, neyse bu seferde sağlık randevusu alırken direk bana tarihleri ve saatleri gösteren menü geldi bende hemen kaçmasın diye seçtim ama ay bölümüne bakmadan seçmişim onayladım onay mailinde 26 kasım 9 da randevum yazıyordu , dedim ne yaptınnnn şimdi iptal maili attım heyecandan ay bölümüne bakmadım iptal edermisiniz aralığa alacam diye siğer türlü yarın sabaha 9 da randevum var evet aşırı saçma yaptığım iş ama heyecandan oldu hepsi 😂

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Arkadaslar nerhaba heyecandan ds 260 formunu biz ne zaman doldurmustuk bulamiyorum numarasini ceac state iv sitesindeyim saglik randevusu almak istiyorum yardimci olurmusunuz ?

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Arkadaşlar sonunda mutlu gözyaşkarıyla gördüm 12 ocak saat 9 da randevum var

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

@can-bolatbaş bu siteden evet doğru nerdeyse kimse işini görememiş diyecek kadar az var , ben zaten kendi fikrimi beyan ettim ister başvurun ister yapmayın , çok önemli birşey olsaydı k3 den herkes onay aldım 130 formunu beklemeye gerek yok derdi , maalesef gerçekçi olursak işe yaramıyor nadirde olsa var tabi o konuda haklısın ama k3 güvenerek ooo erken gidecem bişey diyede hayal etmeyin ben ettim hayal kırıklığı oldu tercübeyle sabit

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Ve farklı bir sorum var , şuanda herşeyimiz onaylandı olaraktan biliyoruz, ben 4 hazirandan beri tarih bekliyorum pekala bu tarih geldiğinde hangi formları hazırlamamız lazım, ve ds 260 formunu da getirecekmiyiz? Evet ise biz bu formu doldurdukmu bilmiyoruz hatırlamıyorum , okdr çok süre geçtiki artık formları unutmaya başladım ?

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

@can-bolatbaş gerçekçi konuşmak gerekirse k3 den kimse işini görememiş bizde 130 formundan sonra k3 başvurduk 2 hafta önce iptal maili geldi sebepleri ise 130 formunuzu kabul ettik o yüzden k3 ü iptal ettik diye inşallah sizinki erken olurda maalesef sanmıyorum

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu

Merhaba arkadaşlar biz ikinci expedite yolliyacaz tekrardan , ama oncekini yanlis yeremi yolladik anlamadik, nereye ve nasil yollamamiz gerek ? Artik psikolojik sikintilarimiz basladi 2. Yi deniyecez

Hakan Türkoğlu
      Hakan Türkoğlu