@AlicanKidd Bu sene 18000 sonrasında tamamen karışık gelmeye başladı. Kimse sebebini bilmiyor. Bende gelecek sene yazın bekliyordum 31*** dünde bana geldi = )
Tebrik ederim.
osimex
@osimex
Güvenilir bir insan ilişkilerim vardır.
osimex tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
osimex tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve SorularınızForum Kuralları içinde yayımlandı
Sayın yetkili.
Forumda bir sıkıntı var.Daha önceki aylarda yorum imzası eklemiştim şuan hangi tarayıcı,hangi platformdan girdiysemde imza kısmı gözükmüyor(düzenlemek istiyordum.) -
RE: Yoruma imza ekleme yardım hk.Yeşilkart Forum'a Özel içinde yayımlandı
@crazycells  Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar arkadaşlar.
Formu aile olarak gönderdik.
Fakat mülakata sadece ben gidicem(zorunluluktan dolayı kesinlikle sadece ben katılıcam) Kcc evrak maili istedi nasıl evrak göndermeliyim?
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. -
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@AlicanKidd Bu sene 18000 sonrasında tamamen karışık gelmeye başladı. Kimse sebebini bilmiyor. Bende gelecek sene yazın bekliyordum 31*** dünde bana geldi = )
Tebrik ederim. -
RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar.
Mülakatta vize onayı veya reddi tüm yapılan masraflar( sağlık harcamaları,ödemeler vs.)sonrasındamı açıklanıyor?
Yani kısacası vize vermiyecekleri vatandaşlarıda masraflardan sonramı açıklıyorlar?
Bilgisi olan varmı ?
Teşekkürler -
Arkadaşlar merhabalar.
Sorum olucaktı.(Belgeler icin su uzantilari kullanabilirsiniz:
Pasaport
2020EU00000001_Mustafa_Kemal_Olmez_Passport.pdf diye örnek verilmiş.)Ben Cep telefonum ile pasaport fotomu ekliyeceğim.
Fotoğraf uzantısı .jpeg olmalı deniyor.
1- Bendeki foto uzantısı .jpg bu sorun teşkil ediyormu?
2- Dosya ismi 2020EU00000001_Mustafa_Kemal_Olmez_Passport.pdf örneğini değiştirip sonu .pdf yerine .jpg mi yazmalıyım.?
Şimdiden teşekkür ederim bilgilendirmleriniz için.