@MomisCan deneyimlerinizi mutlaka bekliyoruz.
Serdar Mania
@Serdar Mania
Serdar Mania tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@metinbeci katılıyorum fırsat bi kere geliyo bu konuda her şeyi zorlamak gerekir sonra pişman olmamak kaydıyla
Serdar Mania tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar forum başlığı içinde kelime araması yapabiliyomuyuz veya forum adminleri böyle bişey yoksa düşünmez misiniz böyle bişeyi acaba ?
-
@metinbeci katılıyorum fırsat bi kere geliyo bu konuda her şeyi zorlamak gerekir sonra pişman olmamak kaydıyla
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@MomisCan deneyimlerinizi mutlaka bekliyoruz.
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba DV2025 talihlisiyim sıralamam malesef ankaranın mülakat verebileceği sıralama değil. hiç bir ülkeye vize veya oturumum yok dosya taşıma fikrini açıkça düşünüyorum. Bu konuda böyle düşünen kimler varsa birlikte istişare yapılabilir buradan. Şuan dosya taşımak mümkün mü ? riski varmıdır ? cevaplanırsa sevinirim (forumu baştan aşağı oku gibi cevaplar gelecektir zor şartlar altında çalışıyorum o kadar vaktim olmuyo)