Merhabalar ben 2023 yazında ABD’de Work and Travel programına katıldım ve aynı yılın Eylül ayında Türkiye’ye dönüş yaptım. Sonrasında gelen evraklarımla beraber 2024 Şubat ayında Tax Return başvurusunda bulundum. Şubat’ta yaptığım başvurunun sonucunda yaklaşık 3 ay kadar Türkiye’deki ev adresime posta yoluyla vergi iademin gelmesini bekledim. Mayıs ayında ise IRS’i (Internal Revenue Services) aradığımda evraklarımda bir yanlışlık olduğunu ve tekrardan gözden geçirip yollayacaklarını söylediler. Şimdi ise IRS’in sayfasına baktığımda 24 Mayıs’ta postalandığı yazıyor fakat hala elime hiçbir şekilde bir posta ulaşmadı ve 1 ay içinde yine ulaşmazsa aramamı söylediler, Skype dışında ulaşamadığımdan da her bağlanmaya çalışırken bağlantıları kopuyor ve ulaşamıyorum. Bu konuda ise en son size yazmak aklıma geldi çünkü hiçbir şekilde yolladıkları posta şirketi vs bulamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
U
Umut 4 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Work and Travel İçin Vergi İadesiVergi Sistemi içinde yayımlandı