Merhabalar, bizim 21 Nisanda randevumuz iptal edilmisti. Şimdi ais de hala mevcut durum yazıyor ve hala 21.Nisan yazmaya devam ediyor. Randevu al seçeneğide çıkmıyor.
rockerdr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar randevu alabilen talihlilerin case noları hangi aralıkta bilginiz var mı acaba. Bizim 21 nisanda randevumuz iptal edildi ve ais de herhangi bir randevu al sekmesi acık degil eski randevu tarihi gala gozukmekte.
rockerdr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@23enCo Bize bloke olduktan sonra aynı gun yeni mail adresi ve case numaramızı isteyen bir mail aldık. Sizede aynı gun donus yapmıslar mıydı?
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@23enCo Merhabalar bizimde randevumuz 6.Nisanda idi. Ais sitemini hergun kontrol ediyoruz. Bu sabah sistmin blokelendigini gorduk ve Ais e mail attık 3 gun icinde donus yapacakalrını bildiren bir mail aldık. Sizin ne zaman bloke olmustu ve ne kadar surede acıldı.
-
@MustVar Biz alamadık hala malesef.
-
@Deancorll Hangi güne randevu aldınız?
-
RE: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)Gündem içinde yayımlandı
@pawlover Merhabalar randevumu kacırdım islemini ne zaman yapmıstınız?
-
@Tabula-rasa Merhablar siz randevumu kacırdım islemini 11.09.2020 tarihindemi gerceklestirmistiniz yoksa daha once mi?
-
@dirilo Randevumu kacırdım islemini siz ne zaman yapmıstınız.
-
@fakay Hayır biz geçen hafta randevuyu kaçırdım işlemini yaptık. Daha önce yapmamıştık.
-
@emrecetin Dava acanlar arasında mısınız? Cunku case nonuz 20xxx, biz randevu alamadık hala, bizim case no 19xxx
-
@Muhtaradana Merhabalar randevu alabilen talihlilerin case noları hangi aralıkta bilginiz var mı acaba. Bizim 21 nisanda randevumuz iptal edilmişti ve ais de herhangi bir randevu al sekmesi acık degil şu an eski randevu tarihi hala gözükmekte.