• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. İsmet Kılınç
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

İsmet Kılınç

@İsmet Kılınç

2
    İtibar
    20
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

İsmet Kılınç Takip etme Takip Et

İsmet Kılınç tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhabalar yarın mülakat günüm ve çok heyecanlıyım :)) Kafama takılan son soruları sizlerle paylaşıp bu süreçte son kez yardım almak istiyorum sizden.
      1- Tanıdık olarak gösterdiğim arkadaşım Maryland'de yaşıyor ama ben yaşamak istediğim yer olarak komşu eyalet olan Virgina diyeceğim. Yaşam koşulları Maryland'e göre daha uygun olduğu için. Bu bir sorun olur mu?
      2- sadece kendim için 11 bin dolar gösterdim. Öğrenciyim. Virgina'nın ucuzluğunu da hesaba katarsak bu miktar sorun yaratır mı? Ayrıca yazılım mühendisliği bölümü mezunu olmak uzereyim bunu da belirteceğim.
      3- Bunlara ek olarak eklemem gereken veya eklesem iyi olur dediğiniz bir şey var mı?

Başta her soruma özenle cevap vermiş değerli forum üyelerine teşekkür ederim. Süreci başarılı başarısız atlatmış kişiler cevap verirse çok sevinirim herkese teşekkürler. İyi forumlar.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç

İsmet Kılınç tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaşlar merhabalar yarın mülakat günüm ve çok heyecanlıyım :)) Kafama takılan son soruları sizlerle paylaşıp bu süreçte son kez yardım almak istiyorum sizden.
      1- Tanıdık olarak gösterdiğim arkadaşım Maryland'de yaşıyor ama ben yaşamak istediğim yer olarak komşu eyalet olan Virgina diyeceğim. Yaşam koşulları Maryland'e göre daha uygun olduğu için. Bu bir sorun olur mu?
      2- sadece kendim için 11 bin dolar gösterdim. Öğrenciyim. Virgina'nın ucuzluğunu da hesaba katarsak bu miktar sorun yaratır mı? Ayrıca yazılım mühendisliği bölümü mezunu olmak uzereyim bunu da belirteceğim.
      3- Bunlara ek olarak eklemem gereken veya eklesem iyi olur dediğiniz bir şey var mı?

Başta her soruma özenle cevap vermiş değerli forum üyelerine teşekkür ederim. Süreci başarılı başarısız atlatmış kişiler cevap verirse çok sevinirim herkese teşekkürler. İyi forumlar.

İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç

Arkadaşlar herkese merhaba. Kısa bir sorum olacak sizlere. Ankara'ya vize görüşmesine gittiğimizde gerekli belgelerin içinde bir yerden imzalı bir şekilde almamız gereken herhangi bir belge (mesela vukuatlı nüfus kayıt örneğini gidip nüfus müdürlüğünden almak, arşiv kayıtlı adli sicil kaydını adliyeden almak gibi) var mı? Yoksa internet üzerinden e-Devlet'e yazdığımızda çıkan belgeler götürüldüğünde kabul ediyorlar mı? Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. İyi forumlar.

İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç

Arkadaşlar herkese merhaba. Görüşmenin yaklaşmasıyla evrakları tamamlamaya çalışıyorum. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Konsolosluğa götüreceğim belgeler arasında İngilizce götürmemiz gereken bir belge var mı? Bu arada öğrenciyim. Öğrenci olduğum için öğrenci belgesi ve transkript belgesi götürmem gerekiyormuş. Bu belgeler veya diğer belgeler içinde (arşiv kayıtlı adli sicil kaydı, vukuatlı nüfus kayıt örneği vb.) İngilizce götürmem gereken herhangi bir belge var mı bilenler yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Herkese iyi forumlar.

İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç

@erenist Tekrardan teşekkürler. Gönderseniz çok iyi olur hocam. En azından aklımda herhangi bir soru kalmaz.

İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç

@erenist Teşekkürler cevabınız için fakat bu yetkililerin imza kaşeleri ve imza sirkülerinin olduğu bana verilecek olan belgenin veya sayfanın bir örneği var mı? Bankaya gittiğimde gösterirsem çok iyi olur. Hem yanlış belge almamış olurum hem de daha kolay olur. Şimdiden teşekkürler.

İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç

Arkadaşlar herkese merhaba. Kısa bir sorum olacak sizlere. Ankara'ya vize görüşmesine gittiğimizde gerekli belgelerin içinde bir yerden imzalı bir şekilde almamız gereken herhangi bir belge (mesela nüfus kayıt örneğini gidip bir devlet kurumundan almak gibi) var mı? Yoksa hepsi internet üzerinden e-Devlet'ten çıkarılacak belgeler mi? Son olarak da banka hesap geçmişinde bankadan son 6 ayın kayıt geçmişini çıkardığımızda yeterli oluyor mu yoksa oradaki banka görevlisinin doğruluğunu kanıtlar biçimde belgeyi imzalaması gerekiyor mu? Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. İyi forumlar.

İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç

a.jpg
      Arkadaşlar merhaba. Bugün Unganlar'dan aldığım randevum onaylandı. Onaylandığına dair bir mail geldi. Mailin tamamını okuduğumda şöyle bir yazıyla karşılaştım. Bu yazıda son 30 gün içerisinde oluşturulan aşı kartlarını kabul etmediklerini belirtiyor. Fakat sitede buna dair herhangi bir bilgi yoktu. Ben de son Covid-19 aşımı 24 Haziran'da oldum. Bu yazıyı gördükten sonra da bugün Covid-19 Aşı Kartı oluşturdum. Sağlık muayenemin günü 29 Temmuz. Ben aşı kartını bugün oluşturduğum için (8 Temmuz) benim oluşturduğum aşı kartı son 30 gün içerisinde oluyor. Herhangi bir problem yaratır mı bu olay? Yoksa bu Covid-19 dışındaki aşılar için geçerli kartlar mı? Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. İyi forumlar.

İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç

Arkadaşlar merhaba. Bir soru sormak istiyorum sizlere. Unganlar'ın sitesinde yanımızda getirilecekler kısmında "Düzenli kullandığınız ilaçlarınızı veya isim ve doz bilgilerini.", "Psikiyatrik hastalığınız varsa, psikiyatrik tedavi için ilaç kullanıyorsanız, sakinleştirici veya rahatlatıcı ilaç kullanıyorsanız tedavi planınız." gibi şeyler yazıyor. Benim böyle durumlarım yok. Aynı şekilde gözlük kullanıyorsanız yanınızda gözlüklerinizi getirin gibi ibareler var. Bunların olmadığına dair bir belge götürmemiz gerekiyor mu? Mesela aile hekiminden "Gözlük kullanmıyor." tarzında imzalı belgeler gibi. Yoksa bu durumlara sahip olmadığım için herhangi bir şey götürmeme gerek yok mu? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Herkese iyi forumlar.

İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç
    • RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

@yusufalak Abi haklısın sormuştum farklı bir başlıkta ama bu başlık soruma daha uygun ve daha fazla bilen kişi olabilir diye burada sordum. Mazur gör yaşım genç sağlık muayenesi, vize görüşmesinde bir sorun çıksın istemiyorum. O yüzden emin olmak için tam cevaplar almaya çalışıyorum. Tekrardan teşekkürler abi.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç
    • RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yıl önce 1 doz tetanoz ve 4 doz kuduz aşısı vuruldum. Bu bilgiler de e-Nabız'da aşı bilgilerimde görünüyor. Kuduz aşısı vurulmuş olmam sağlık muayenesinde herhangi bir soruna yol açar mı? Bunun sormamın sebebi ise sağlık muayenesinde bunun toplum sağlığına yönelik bir sorun olarak kategorize edilip edilmediği. Bir de küçükken sarılık hastalığı geçirdim ve bunun da sağlık muayenesinde herhangi bir soruna yol açıp açmayacağını sormak istiyorum. Bu aşılar olumlu bir sağlık raporu almam da sorun teşkil eder mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Herkese iyi forumlar.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      İsmet Kılınç
      İsmet Kılınç