@crazycells çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
lion79 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells Merhaba Amerika dan arkadaşım iş teklifi gönderecek bana da , bir örnek varmı acaba
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells önümüzdeki hafta randevu aldık pasaport için
-
RE: Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@crazycells anladım çok teşekkür ederim
-
RE: Kaçak Durumunda Green Kart Çekiliş SonucuMuslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
Merhaba
Benim eşime green card çıktı
6 Aralık’ta mülakat a girdik ,eşimle kızım onay aldı
Bana onay vermediler Amerika da kaçak kaldığım için red yedim,şimdi onları göndersem Amerika ya yapamazlar bensiz,nasıl bir yol izlemeliyim -
@crazycells merhaba benim eşim çekilişi kazandı, sadece onun mu adli sicil kaydını alması lazım, yoksa ben ve çocuk içinde mi almak lazım
-
Merhaba bize evrak emaili geldi kcc den
Şu an pasaportumuz yok,pasaport şartmı şu an
Birde evrakları gönderdikten sonra ne kadar zaman sonra interview olur -
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ayvalik10 hayır kendi isteğim ile geldim
lion79 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kaçak Durumunda Green Kart Çekiliş SonucuMuslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
@Claudia-J-Muslu 15 yıl kaldım , kendi rızam ile geldim Şubat 2016 da
Eşim ve çocuğumun vizesi bugün geldi ,Haziran 3 te bitiyor
Teşekkür ederim -
@crazycells çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
-
@crazycells l 601 Waiver Veya f2a başvuru yapsak olurmu , eşim de eylülde gönderip re entrye başvuru yapsak zaman kazanmak için
-
@crazycells şimdi başvuru yapsak 2020 Eylülünde çocukları göndersem zaman kazanma açısından
-
@crazycells anladım çok teşekkür ederim
-
@crazycells eşim burada iken başvuru yapabilirmi ?
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells
Bana onay vermediler Amerika da kaçak kaldığım için 10 yıl bar aldım,şimdi onları göndersem oraya yapamazlar bensiz,nasıl bir yol izlemeliyim? -
Bana onay vermediler Amerika da kaçak kaldığım için 10 yıl bar aldım,şimdi onları göndersem oraya yapamazlar bensiz,nasıl bir yol izlemeliyim?