@siraç tercümanı yanımızda mı götüreceğiz? Yoksa konsoloslukta tercüman var mı?
Sea_Rock06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Flight101 merhaba, evet fırsat buldukça hepsini okumaya çalışıyorum. sadece iki farklı görüşe denk gelince kafam çok karıştı bişeylere geç kalmamak için sorma gereği hissettim

Sea_Rock06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Flight101 Yok şirket kurmayı düşünmüyorum. Orada evi ve şirketi olan arkadaşım var, açıkçası adres gösterme konusunda kolaylık sağlayabilir diye Karadağ düşünmüştüm
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@canoguz Merhaba, bende dosya taşıma hakkında araştırıyorum. Karadağ'ı konsolosluklar listesinde göremedim
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Flight101 merhaba, evet fırsat buldukça hepsini okumaya çalışıyorum. sadece iki farklı görüşe denk gelince kafam çok karıştı bişeylere geç kalmamak için sorma gereği hissettim

-
@mnamiz hayır, henüz cut off olmadım. taşıma araştırmalarıma devam ediyorum. en kısa zamanda taşımayı düşünüyorum. cevabınız için teşekkürler
-
dosya taşıma araştırmaları yaparken green card vizesi alarak amerikaya yerleşen bir kişiden 2025 süreci henüz başlamadığı için dosya taşıma yapamayız diye birşey duydum, bu doğru mu? bazı kişiler de taşıdığını söylüyor hangisi doğru ,bilgi verir misiniz?
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@siraç tercümanı yanımızda mı götüreceğiz? Yoksa konsoloslukta tercüman var mı?