Asıl mevzu greencard çıktıktan sonra başlıyor....
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
C
canoguz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@16bilgin Aralık ayı için Avusturya'dan randevu buldum, davetim ve şirket sponsorluğum da var. Bir aksilik çıkmazsa alacağım inşallah.
-
Amerikalıların bizim kadar siyaset konuşmadığına yemin edebilirim, ama kanıtlayamam

canoguz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Asıl mevzu greencard çıktıktan sonra başlıyor....
-
Amerikalıların bizim kadar siyaset konuşmadığına yemin edebilirim, ama kanıtlayamam

-
@16bilgin Aralık ayı için Avusturya'dan randevu buldum, davetim ve şirket sponsorluğum da var. Bir aksilik çıkmazsa alacağım inşallah.
-
@Sea_Rock06 Karadağa Sırbistan bakıyormuş. Sırbistan ile görüştüm oturum şartı istiyorlar. Dosyamı Viyanaya taşıdım.
-
Merhabalar, Dosya taşıma için balkan ülkeleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? Karadağ öncelikle.