@mertq düşünüyorum hep sadece şansını denemek isteyen ahmakların kurbanı olduk dv-2024 e katıldık çıkmadı dv-2025 de eşimin üzerinden seçildik 15xxx sıra numarasıyla ankaranın yavaş ilerlediği sıramızın gelmeyeceğini anlayıp dosya taşımayı istedim eşim ankarayı beklemeyi tercih etti sırf ekstradan masraf etmeyelim diye söylediğiniz gibi pasaport ve 10$ şartı olsaydı belkide bugün 15000 lerde değil ilklerde seçilip ankaradan mülakatı koparacaktık artık herşeyden herkezden nefret etmeye başladım inat ettim zaten 1 yıldır deist dim 1.5 ay önce protestan kilisesine giderek iman ettim ailem şimdi kiliseye gitmekten vazgeçirebilmek için baskı kuruyor ama ben dahada inatlaşıyorum ileride ortamı yapıp dini gezi yapacağım diye vize alabilirsem iltica başvurumu yapacağım ne yapalım sağlık olsun bizde ankaranın kurbanı olduk
ALİ GÖKTAŞ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025Gündem içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
annemin babamın doğum yeri nide sorun etmezler inşallah
ALİ GÖKTAŞ tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025Gündem içinde yayımlandı
@mertq düşünüyorum hep sadece şansını denemek isteyen ahmakların kurbanı olduk dv-2024 e katıldık çıkmadı dv-2025 de eşimin üzerinden seçildik 15xxx sıra numarasıyla ankaranın yavaş ilerlediği sıramızın gelmeyeceğini anlayıp dosya taşımayı istedim eşim ankarayı beklemeyi tercih etti sırf ekstradan masraf etmeyelim diye söylediğiniz gibi pasaport ve 10$ şartı olsaydı belkide bugün 15000 lerde değil ilklerde seçilip ankaradan mülakatı koparacaktık artık herşeyden herkezden nefret etmeye başladım inat ettim zaten 1 yıldır deist dim 1.5 ay önce protestan kilisesine giderek iman ettim ailem şimdi kiliseye gitmekten vazgeçirebilmek için baskı kuruyor ama ben dahada inatlaşıyorum ileride ortamı yapıp dini gezi yapacağım diye vize alabilirsem iltica başvurumu yapacağım ne yapalım sağlık olsun bizde ankaranın kurbanı olduk
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Mekselina-Kazan istanbulda yaşıyoruz sıra numaramız bizimde 15xxx lerde ankarayı beklemek istemiyoruz bizde dosyamızı belgrad a taşımak istiyoruz mail atarsak kabul görürmüyüz oturum izni vs isteniyormu bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim
-
@cemciftcioglu bizde eşim tarafından green talihlilerindeniz benim size sorum olacak bizim 900.000 tl civarında 2024 aracımız var son taksiti şubatda bitiyor sıra numaramız 15000 lerde olduğu için mülakat almamız epey bi zaman alacak mülakata kadar borcumuz bitiyor biz arabanın ruhsatını ve değer belgesiyle mülakata girersek sıkıntı olurmu herşey belli olmadan arabayı satmayı düşünmüyoruz ilginiz için şimdiden teşekkürler
-
@berkayy hayırlı uğurlu olsun hocam bizde ankarayı seçtik 152xxx lerdeyiz mart nisan gibi inşallah mülakat alıp haziran gibide paterson a gitmeyi planlıyoruz olduki mülakat verildi arabayı satmaya fırsat bulamadık ruhsat götürürsek kabul olurmu arabamızı şubatda sıfır almıştık 27k $ civarı yapıyor paterson dada akrabamız var değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
-
annemin babamın doğum yeri nide sorun etmezler inşallah
-
merhabalar eşim üzerinden dv2025 talihlisi olduk ds260 formumuzda benim sayfamdaki kendi anne ve babamın doğum yerlerini afyon değil istanbul olarak ve evlilik tarihimizide 8 temmuz değil 7 temmuz olarak belirttim formu açtırmama gerek varmıdır yoksa mülakatda sorun olurmu ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum sadece bu 3 yanlış cevabım var eşimin sayfasında herşeyi doğru yaptık
-
Merhabalar ben ali eşimin üzerinden dv2025 talihlisi olduk ds 260 formunu doldurduk fakat ben kendi sayfamda kendi anne babamın doğum yerini istanbul olarak yazdım ve evlilik yıl dönümümüz 8 temmuzdu ben 7 temmuz yazmışım bunlarla ilgili bir sorun yaşarmıyız