• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. erkancay
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

erkancay

@erkancay

2
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

erkancay Takip etme Takip Et

erkancay tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'dayken Kanada Vizesine Başvurmak

@Seda-Uysal-Avcı, içinde söyledi: Amerika'dayken Kanada Vizesine Başvurmak

@erkancay Kanadadasınız, Amerika F1 e mi başvuracaksınız? Sorunuzu doğru anlayıp ona göre cevap vermek adına soruyorum🙏🏻

Şöyle ki, Kanadada değilim fakat Kanada’ya turistik vize ile gidip orada Amerika için F1e başvurmak istiyorum. Doğru anlamışsınız aslında. Böyle bir şey mümkün mü? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Kanada içinde yayımlandı
      E
      erkancay

@erkancay Merhaba yeni tanistigim biri annesi icin Kanadadan Amerikaya turist vizesine 3 yil once basvurmus bu haziranda randevusu var. Ama F1 icin eger dil okulu degilse daha erken acil randevu talep ederseniz yakin tarih alirsiniz. Bazilari ucretli botlarla erkene aldiklarini paylasiyorlar. Biz de esim icin turist vizesi icin randevu almayi deneyecegiz.Sureci buradan paylasacagim.

Çok teşekkürler, alıntılarsanız sevinirim.

Kanada içinde yayımlandı
      E
      erkancay

erkancay tarafından gönderilen son iletiler

@erkancay Merhaba yeni tanistigim biri annesi icin Kanadadan Amerikaya turist vizesine 3 yil once basvurmus bu haziranda randevusu var. Ama F1 icin eger dil okulu degilse daha erken acil randevu talep ederseniz yakin tarih alirsiniz. Bazilari ucretli botlarla erkene aldiklarini paylasiyorlar. Biz de esim icin turist vizesi icin randevu almayi deneyecegiz.Sureci buradan paylasacagim.

Çok teşekkürler, alıntılarsanız sevinirim.

Kanada içinde yayımlandı
      E
      erkancay

@erkancay Kanadadasınız, Amerika F1 e mi başvuracaksınız? Sorunuzu doğru anlayıp ona göre cevap vermek adına soruyorum🙏🏻

Şöyle ki, Kanadada değilim fakat Kanada’ya turistik vize ile gidip orada Amerika için F1e başvurmak istiyorum. Doğru anlamışsınız aslında. Böyle bir şey mümkün mü? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Kanada içinde yayımlandı
      E
      erkancay

@Sozer, içinde söyledi: Amerika'dayken Kanada Vizesine Başvurmak

Amerika’dan F1 veya J1 statüsü ile başvuranlar 2 hafta içinde sonuç alıyor geç kalmadan bir danışman ile başvuru yapabilirsiniz

Hocam bunu nereden biliyorsunuz, siz turist vizesi ile başvuru yaptığınızı söylemişsiniz. Tam olarak anlamadım, açıklayabilir misiniz?
      Benim J1 vizem var, bununla Kanada üzerinden online olarak F1 vizesine başvurabiliyor muyum?

Kanada içinde yayımlandı
      E
      erkancay