@gunaltay58 5 adresten fazlasını yazıyorsanız kabul etmiyor. Beni de çok uğraştırmıştı. Sonra beşe indirdim sayıyı. Öyle çözdüm problemi
totalbeker tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@totalbeker DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Zor oldu, yorucu oldu ama çok şükür tamamlayıp gönderdim. Herkese de kolay gelsin, biraz sabır gerektiriyor
şimdi sıra beklemede, 40xxxŞunu da yazim, @crazycells teşekkürler abi. Benim kadar senin de emeğin var dokümanda

-
Zor oldu, yorucu oldu ama çok şükür tamamlayıp gönderdim. Herkese de kolay gelsin, biraz sabır gerektiriyor
şimdi sıra beklemede, 40xxx
totalbeker tarafından gönderilen son iletiler
-
@totalbeker DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
şimdi sıra beklemede, 40xxxŞunu da yazim, @crazycells teşekkürler abi. Benim kadar senin de emeğin var dokümanda

-
şimdi sıra beklemede, 40xxx -
@gunaltay58 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@totalbeker o zaman unıversıte zamanında kı bır kac adresı bos bırakıcam yada surelerın bazılarını es gecıcem. mısal 2004 den 2005 kadar bir yerdeyım sonra 2008 den 2009 bır yerdeyım gıbı mı yapmalıyım?
Ben öyle yaptım. Yani aradaki bir senelik yeri es geçtim. Ama tarihlerde atlama yapmadan yazmanız lazım. yani birbirini takip ediyor olması lazım
-
@gunaltay58 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@totalbeker 5 den fazla yazıyorum ama adres de sınır yok dıye biliyordum?
Ben birkaç kişiye sordum hata alınca. Onlar beni böyle yönlendirdi. Sonra denediğimde oldu gerçektende.
-
@gunaltay58 5 adresten fazlasını yazıyorsanız kabul etmiyor. Beni de çok uğraştırmıştı. Sonra beşe indirdim sayıyı. Öyle çözdüm problemi
-
Merhaba,
1 - Tam bir bilgiye ulaşamadığım için soruyorum. Ben de lise 10. sınıfta okul değiştirip bitirdim. Şimdi bitirdiğim okulda "Degree, Diploma" kısmına "Dıploma" yazdım. Ancak 9. sınıfı okuduğum okul için bu bölüme ne yazmalıyım ? "NONE" yazsam yeterli olur mu ?
2 - Ben mühendisim, present work kısmında 2 yıllık tecrübe gerekir mi sorusuna pdf ve video'da "NO" demişsiniz ? Biz de "NO" diyelim mi ?Teşekkürler