@Talha - https://www.ustraveldocs.com/tr/en/submitting-your-documents-iv ,Sitesi üzerinden yönergeleri takip ederek gönderim yapabilirsin demişlerdi. Çeviri yardımı ile bir şekilde öğrendim nasıl göndermem gerektiğini. Yanıtınız için teşekkür ederim.
rovshenatanıyaz
@rovshenatanıyaz
rovshenatanıyaz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
rovshenatanıyaz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Herkese merhabalar, 9 eylülde girmiş olduğum mülakatımda kendi memleketimden almam gereken polis belgesinin eksik olduğu için belgeyi tamamlayıp pasaportumla beraber tekrar kendilerine iletilmesini istemişlerdi, ancak ceac sisteminden dosyamın durumunu sorguladığımda REFUSED yazıyor kafamı kurcalayan soru AP olması gerekmiyor muydu yoksa tamamen reddedildimi? Belgeyi uğraş sonucunda kendim olmadan alabildim çarşamba günü elime geçiyor ve geçmi kalındı sizin görüşleriniz nelerdir, fikrinizi paylaşırsanız memnun olurum. Belgeyi kendilerini iletmem bir fayda sağlarmı Refused yazdıktan sonra.
-
@Talha - https://www.ustraveldocs.com/tr/en/submitting-your-documents-iv ,Sitesi üzerinden yönergeleri takip ederek gönderim yapabilirsin demişlerdi. Çeviri yardımı ile bir şekilde öğrendim nasıl göndermem gerektiğini. Yanıtınız için teşekkür ederim.
-
Herkese merhaba arkadaşlar, bu gün itibarı ile Ankaradaki mülakatıma katılmış bulunmaktayım ve teslim etmem gereken eksik belgeyi belirten sarı kağıt ile pasaportum geri verildi. Eksik olan belgeyi tamamlayıp kağıtta yazıldığı şekilde gönderebilirsin dediler ancak nasıl göndereceğim hakkında tam bilgiye sahip değilim. Bilgisi olanlar varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler)
-
@deebee evet durumum biraz karmaşık , vatandaşlığım yok üniversite de eğitim gördüğüm süre boyunca oturma iznim vardı ve şuanda iptal olmuş durumda yani dediğiniz gibi over stay yaptım ülkeden çıkınca 1 seneden erken giriş yapamıyorum. Mezun olana kadar ankara bu şekilde ilerlemeye devam ederse dosyamı taşıyacaktım zaten ancak şimdi mecbur 1 ay içerisinde gitmem gerekiyor. Ayrıca türkmenistan vatandaşıyım , Aşgabatın erken tarihe mülakat verme olasılığı yüksek ama askerlik durumumdan dolayı ülkemede giriş yapamam şimdilik.
Durumlar zor ama hallederim diye düşünüyorum, ilginiz için teşekkürler
-
@deebee yanıtınız için teşekkür ederim, pasaportumun süresi az (1-2yıl) ama bazı sebeplerden dolayı yenileyemiyorum. Durum şöyle aslında türkiyede üniversite eğitimi görüyorum ve bahar döneminde 1 dersim kaldı mezun olabilmem için ilk dönemde güz döneminde dersim olmadığından kayıt yenileme gereği duymamıştım ve sistemde pasif olarak görünmüşüm bu sebeple oturma iznimi iptal olmuş , yaklaşık 3-4 aydır bu durmdaymış yeni öğrendim ve dosyamı kabul ederlerse HK a taşıyarak 1 ay içerisinde ülkeden çıkmayı düşünüyorum. Ancak çıkış yaparken giriş yasağı damgası vuracaklar ve bunun vize almamda olumsuz etki yaratacağını düşünmekteyim. Daha önce bu durumda olan kimse de yok sanırım formda paylaşılan geçmiş deneyimler arasında denk gelemedim.
-
Merhabalar, öncelikle bilgilendirici paylaşımlarınız için herkese teşekürler. Aklıma takılan önemli bir konu vardı , örneğin pasaportunuzda herhangi bir ülkeden daha önce giriş yasağı damgası var ise bu mülakat sırasında olumsuz etki yaratırmı veya ne kadar olumsuz olur bu konuda bilgisi veya yorum yapabilicek birileri varsa dinlemekten memnun olurum. Soruyu yanlış konu başlığı altında sorduysam kusuruma bakmayın