Green card çıktı bana ve da-260 formun da Amerika da adres istiyor nasıl adres ayarlıyoruz acaba?
Emirhandimen
@Emirhandimen
Emirhandimen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Emirhandimen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Herkese merhaba ben Lise transkript i direk okulumdan İngilizce olarak aldım direk İngilizce belge olduğu için noter yapılmamaktadır ama müdürün kaşe imzası mevcut problem olur mu acaba??
-
Herkese merhabalar hong kong da sağlık randevusu almaya çalışıyorum da erken gitmek istemiyorum o yüzden urgent fee diye bir şey gördüm forumda iki hastanede de var mı ve detaylı açıklama yapabilir misiniz rica etsem?
-
Herkese iyi bayramlar merhabalar Hong Kong da corona aşısı olma zorunluluğu kalktı mı acaba?
-
Merhabalar herkese az önce Hong Kong' a dosya taşıma maili attım tahmini ne kadar sürede geri dönüş olur acaba?
-
@mahogorn Hocam ben ds-260 formunu doldurduktan sonra mail falan almadım ve şimdiye kadar hiç mail almadım 2025EU00006XXX sorun olur mu acaba?
-
Merhabalar arkadaşlar ankarada gireceğim bende sıralamam iyi mi sizce?
Dosya Numarası: 2025EU62XX
DS-260 Gönderimi: 15/05/2024
Sağlık Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mülakatı: gg/aa/yyyy
Vize Onayı: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD İlk Giriş: gg/aa/yyyy -
Green card çıktı bana ve da-260 formun da Amerika da adres istiyor nasıl adres ayarlıyoruz acaba?