İyi günler, DV2025 kazananıyım. DV2026 başvurusu için iki sorum olacaktı:
- DV2025 sürecim devam ederken Green Card’a tekrar başvurabilir miyim?
- Başvurduğum zaman tekrar kazanırsam bu durumun DV2025 sürecime olumsuz bir etkisi olur mu?
İyi günler, DV2025 kazananıyım. DV2026 başvurusu için iki sorum olacaktı:
İyi günler, DV2025 kazananıyım. DV2026 başvurusu için iki sorum olacaktı:
İyi akşamlar. İki sorum olacaktı:
İyi günler bir sorum olacaktı. Ben 9. Sınıfı başka lisede okudum. Formu doldururken sadece mezun olduğum liseyi yazdım ve burada sadece 3 yıl okuduğum halde tarihleri 4 yıl olarak gösterdim. Ve giriş tarihimi bilmediğim için tahmini bir tarih yazdım. Süreç için bir sorun teşkil eder mi yardımcı olur musunuz?
@Vildan-0 Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Mülakat için sıram gelmezse yapabileceğim bir şey yok. Bir sorum daha var. Ben şu an işsizim ds260 formunda da bunu belirttim. Sonradan çalışmaya başlarsam bu bir problem oluşturur mu bilginiz var mı?
İyi günler herkese. Benim 3 tane sorum olacaktı. Cevaplayabilirseniz eğer sevinirim.

İyi geceler. Amerika’da istenen posta adresine contact person yerine o adreste yaşayan kişinin adını yazıcaz değil mi? Ve telefon numarası yerine yine kendisinin numarasını? Ayrıca bu kişiyle iletişime geçiliyor mu bilgilendirebilir misiniz?