@rasitcenngiz... ben de dosyamı Bangkok'a taşımıştım. bu sabah KCC'e sormama rağmen mail atmışlar. mülakatımı 10 ocak olarak vermişler.
Göker Özaktay
@Göker Özaktay
Göker Özaktay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Göker Özaktay tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@rasitcenngiz... ben de dosyamı Bangkok'a taşımıştım. bu sabah KCC'e sormama rağmen mail atmışlar. mülakatımı 10 ocak olarak vermişler.
-
RE: Amerika'da ikinci el araba almakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
merhabalar, florida miami de yaşamayı planlıyorum... tanıdığınız, bildiğiniz bir dealer var mı ?
-
RE: ABD'de Yeni Araba Alirken Dikkat Edilmesi GerekenlerEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
merhabalar herkese.... Florida Miami'ye taşınmayı planlıyorum. vizemi alabilirsem tabi
bana önerebileceğiniz dealer'lar var mı ? güvenilir... bildiğiniz... -
@gloria selamlar... kcc ye attığınız dosya taşıma mailinde adres olarak her hangi bir yer belirtiniz mi ? veya sonrasında bu konu ile alakalı bir dönüş oldu mu ?
-
@Cemal-Sefa-ÖZCAN Mailinizde, adres belirmiş miydiniz yoksa sadece case no. ad soyad ve doğum tarihi ile mi talebiniz oldu? Bize de bugün geri dönüş oldu fakat klasik adres detayı istediler. Bir kaç defa daha aynı şekilde mail atmayı planlıyoruz..
-
herkese merhabalar,
sitesinde confirmation number ım hata veriyor. bunun nedenini bilen var mıdır ?case numberım 97XXlerde acaba daha current olmadığı için olabilir mi ?