• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kışgüneşi
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 1
    • İleti 8
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kışgüneşi

@kışgüneşi

0
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kışgüneşi Takip etme Takip Et

kışgüneşi tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Görüşmeye istihdam mektubu götürmek zorunlu mu? Bu konuda yazan henüz göremedim ve görüşmem oldukça yakın.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      K
      kışgüneşi

@kışgüneşi, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Garanti bankası vize ücretini gönderemiyor. Kimseye ulaşamıyorum, ne USTravel Docs, ne de anlaştıkları VF Vize Danışmanlık. Bu sorunu daha önce yaşayanları gördüm bir şikayet sitesinde ancak hiçbir güncelleme girilmemiş. Zaten 3 gün veriyor sistem ödeyebilmen için ama o süre de geçince yeni bir payment reference number veriyor mu bilmiyorum. Bu durum hakkında önerisi olan var mı?

Bu sorunu başka yaşayan varsa çözebildim. USTravelDocs sitesinde Garanti bankasının şubelerinin olduğu bir liste var. Ödeme Konumları kısmında. Sanırım her ilçede bir tane tam yetkili şube var. Şubenin koduyla birlikte (listede yazıyor) internette arattığınızda adresi çıkıyor. Yani asıl bu listedeki şubelerden birine gitmelisiniz, her şubede böyle bir yetki bulunmuyor.

K
      kışgüneşi

@Az021 İstanbul'daysanız acaba hangi şubeden ödediniz?

K
      kışgüneşi

@Az021 Bugün tekrar gittim ancak göndereceğim hesap numarasının türkiye için olmadığını söyledi ve yine yapmadılar. Account no 1320 ile mi başlıyordu sizin de, ve account name "VF VIZE DANISMANLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI" miydi?

K
      kışgüneşi

Garanti bankası vize ücretini gönderemiyor. Kimseye ulaşamıyorum, ne USTravel Docs, ne de anlaştıkları VF Vize Danışmanlık. Bu sorunu daha önce yaşayanları gördüm bir şikayet sitesinde ancak hiçbir güncelleme girilmemiş. Zaten 3 gün veriyor sistem ödeyebilmen için ama o süre de geçince yeni bir payment reference number veriyor mu bilmiyorum. Bu durum hakkında önerisi olan var mı?

K
      kışgüneşi

Ben hem işte çalışıyorum hem de üniversitede okuyorum, DS160 formunda Present Work/Education/Training Information diye bir kısım var ve sadece bu ikisinden birini girebiliyorum. Ya sadece öğrenciyim diyeceğim ya da sadece iş yeri bilgilerimi gireceğim. Tam olarak ne yapmam gerek acaba?

K
      kışgüneşi

DS-160 formunda "Have you used any other email addresses in the last five years?" diye bir soru var ve biraz endişeliyim. Formu doldurmadan önce her soruya kesin cevabımı not alıyorum ve bu soruda takıldım. Küçüklüğümden beri çok fazla mail kullanmışımdır, geçen yıl çoğu hesabı sildim ve tam olarak mailleri hatırlamıyorum bile. Şu anda elimde 5 adet var, ikisini okul ve resmi şeyler, birini youtube kanalı, birini sticker dükkanı ve sonuncusunu ise spam maili gelebilecek Canva tarzı siteler için kullanıyorum. Biliyorum aşırı fazla, ama hepsini yazarsam vize verirken sorun çıkartırlar mı?

K
      kışgüneşi