Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle Viyana’dan vizemizi aldık. Şuan eşimle İsviçre’ye seyahat ediyoruz, seyahat dönüşünde detaylı bir mülakat deneyimi paylaşacağım 
ertugrulkndmr
@ertugrulkndmr
ertugrulkndmr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar bir mülakat haberide benden. 29 Nisan için mülakatım planlandı. Destekleriniz için çok teşekkür ederim
️ -
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
arkadaşlar merhaba. viyanadan biraz önce mülakat tarihimi onaylamak için mail aldım

-
25 Nisan için Molnar'dan sağlık muayenesi için randevumuzu aldık arkadaşlar :)))
-
Merhaba Arkadaşlar,
Forumdaki arkadaşlarımın da desteği ile dosyamızı viyana taşıdık. Mülakat için iletişimde olalım. Herkes için hayırlısını diliyorum. Sevgilerle. -
@Kübra-Kırmacı bu konuya ek olarak bizde eczaneye sorduğumuzda adacel aşısı olduğunu söylediler fakat ''adacel Polio'' adında başka bir aşı daha görünüyor sistemde, fakat bu aşı depolarda yok. bu nedenle adacel aşısı, polio aşısını karşılıyormu emin olamadık. nasıl bir yol izleyeceğimizi bizde bilemedik
-
Arkadaşlar merhaba.
Kccye dosya taşımak için mail attım ve bugün aşağıda ki gibi bir cevap aldım. Bu ne anlama geliyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
-
@arzemo bizede il sağlığa gidebileceğinizi fakat ordanda birşey çıkmayacağını söylediler ama yinede şansımı deneyim ozaman.
-
@cttl anladım çok teşekkür ederim gerçekten

ertugrulkndmr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle Viyana’dan vizemizi aldık. Şuan eşimle İsviçre’ye seyahat ediyoruz, seyahat dönüşünde detaylı bir mülakat deneyimi paylaşacağım

-
@cttl anladım çok teşekkür ederim gerçekten

-
@cttl fakat bu tabloya göre polioda olmasam oluyor gibi anladım ama ben doğru mu?
-
yaşım 18den büyük. bu konuyu bilmiyordum antikorum olmadığı için yaptırdım bende
fazladan aşı yaptırmış olduk desenize 
-
@Flight101 bende hepA antikoru yoktu. aşıyı geçen hafta oldum fakat benim sağlık kontrolüm 25 nisanda. bu bir sorun olur mu acaba
-
@zerooo bizim sağlık ocağı yapamayacağını söyledi. sonra bizde eczaneye gttik depolarda olmadığını söylediler. o yüzden bulamadık maalesef
-
@ugurbocegi yarın iletişime geçeyim çok teşekkür ederim.
-
arkadaşlar merhaba. viyanadan biraz önce mülakat tarihimi onaylamak için mail aldım

-
@zerooo hastaneye sordum fakat olmadığını söylediler. sağlık ocağıda yapamayacağını söyledi. adacel polio aşısını sorduk eczaneden fakat depolarda olmadığını söylediler. polioyu damla olarak siz eczaneden aldınız mı acaba ona göre tekrar sorayım varsa eğer öyle yaparız.