selamlar, is geregi 5.5 ay libyada ve 6 ay 8 gun afganistanda bulundum, adli sicil kaydi green card mulakati icin gerekli mi? genelde herkes 1 yil diyor ama 6 ay diyeni de duydum aydinlatacak biri var mi acaba?
Hakan Özdener
@Hakan Özdener
Hakan Özdener tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@deebee cevap icin tesekkurler, varsova icin schengen engelim olmasa hemen transferi yapacagim ama maalesef gecen yil red almistim biraz cekimserim. diger ulkeler ile ilgili kcc`ye soru maili gondersem duzgun bi yanit alabilirmiyim sizce?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
selamlar, rus oturumum var, bishkek yada almaty`e kcc ile tasisam, uygun olur mu daha once tecrube etmis biri var mi malum rusyada abd elciligi kapali, alternatif olarak varsova gosteriyor, bi yerde de almaty okudum alternatif olarak. gorusu olan var mi?
-
Selamlar, esimle birlikte dv2025 talihlisiyiz. sirlamamiz 24xxx, dosya tasima yapmak istiyoruz.
benim su an rusya’da calistigim icin oturum iznim var burada fakat malum savastan dolayi abd buyukelciligi kapali, buradaki oturumumu kullanarak, dosya tasima nereye yapabilirim tavsiye verebilecek olan var mi?
ogrendigime gore ruslar abd vizesi icin polonyayi siklikla kullaniyorlarmis. ama ben vizesiz girebilecegimbir yeri tercih etmek istiyorum. belarus, gurcistan uygun olurmuydu bunlar icin daha once boyle bi durum deneyimlemis olan varmidir?