• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. emirhnbulut
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 27
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 5
    • Gruplar 0

emirhnbulut

@emirhnbulut

Dosya Numarası: 2025EU00021XXX
    DS-260 Gönderimi: 14/05/2024
    Sağlık Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mülakatı: gg/aa/yyyy
    Vize Onayı: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD ilk giriş:

-1
    İtibar
    69
    Profil Görüntülemeleri
    27
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

emirhnbulut Takip etme Takip Et

emirhnbulut tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

@aes55 21K dayım. Yeşil pasaporta sahibim, ds260 formunu doldurduktan sonra onayı alıp diğer ülkelerin konsolosluklarına mail atıp dosya taşıma imkanını sormam gerekiyor değil mi? Daha ds260 doldurmadım dün açıklandı, bilgisayar olmadan yapmak istemiyorum hata yaparım diye. Ama 1-2 kişi yeşil pasaporta sahipsen şanslısın diyorlardı çoğu ülkeye giriş yapabildiğin için olumlu olabilir diye. Ek olarak mesela ben 21k dayım Fransa’ya yazdık diyelim, çağırdılar dosya taşıma için. Orada da EU 21k yı beklemem mi lazım? Yoksa müsahitlik durumuna göre mi çağırırlar? Çok özür dilerim kafanızı şişirdiysem, pek bir bilgim yok bu konular ile alakalı da

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      E
      emirhnbulut
    • RE: Sayılarla DV2025

21k nın başlarındayım gelir mi sizce?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      emirhnbulut

Yeşil pasaport ile çoğu ülkeye vizesiz giriş yapabiliyorum, umarım herhangi bir ülkeden yardım eli uzatırlar hayatımı kurtarırım…

E
      emirhnbulut

Herhangi bir hata yaparım diye ankarada greencard ile uğraşan firmalarla dolduracağım. Neyse parası vereceğim. Eksik ya da hatalı doldurup tüm hayallerimi mahvetmekten korkuyorum. Neyse parası 5-10 bin veririm geçerim. Amerika’ya gittiğimde iyi ki vermişim diyeceğim!

E
      emirhnbulut

@ametin-k çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🙏🏻

E
      emirhnbulut
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@Nebleux yeşil pasaportun var ise en az tercih edilen yerlere bakman daha iyi. Ben geçen sene kazananıyım dosyamı Viyana’ya taşıdım 1 hafta önce mülakat bekliyorum şu an

E
      emirhnbulut
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ds260 formunu daha doldurmadım, nasıl doldurulur hangi siteden doldurulur en ince detayına kadar bilgi alabileceğim bir video veya forum başlığı var mı acaba?

E
      emirhnbulut

Ek olarak arkadaşlar bir şey soracağım, başvururken Emirhan değil de emrhan yazmisim 1 harf hatalı, kazandığımın maili geldiğinde orada da hatalı şekilde gelmiş problem olur mu sizce? Sonuçta başvururken kimliktir falandır onları yazıyoruz. Ds formunu da yolladım, bir şey olur mu sizce 1 harften? Formda her şeyi eksiksiz doldurdum

E
      emirhnbulut

2024EU21xxx Sıram var, bi listeye bakmıştım ağustosta 27k gözüküyordu. 2023 sırası mı bunlar? yoksa 2024'ün mü ? case number sorgulamadan bakıyorum Invalid Immigrant Visa Case Number. diyor, fakat dosyaları eksiksiz doldurdum. Hata mı yapmışım ondan dolayı mı bulunamadı diyor?

E
      emirhnbulut

21k lardayım ankarada mülakat gelme şansı hiç yok dimi

E
      emirhnbulut

emirhnbulut tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Sayılarla DV2025

21k nın başlarındayım gelir mi sizce?

E
      emirhnbulut
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@Nebleux yeşil pasaportun var ise en az tercih edilen yerlere bakman daha iyi. Ben geçen sene kazananıyım dosyamı Viyana’ya taşıdım 1 hafta önce mülakat bekliyorum şu an

E
      emirhnbulut

21k lardayım ankarada mülakat gelme şansı hiç yok dimi

E
      emirhnbulut

Arkadaşlar 2025EU21011 dosya numaram, grafiklere baktığımda ağustos 27500 gösteriyordu, bu geçen seneden sarkan değil mi? 2025 kazananı olarak 2025'e sarkıyor bizim dosya onaylanması falan değil mi? ceac'tan Visa Status Check yapıyorum Invalid Immigrant Visa Case Number. diyor bununla ilgili bir hata falan mı yaptım acaba, kısa bir şekilde baştan sonra bilgilendirecek var mı? dosyayı doldurup yolladıktan sonra salmıştım unuttum gitmişti ciddi anlamda, şimdi tam olarak gerçekten yolu unuttum yani 😂

E
      emirhnbulut

2024EU21xxx Sıram var, bi listeye bakmıştım ağustosta 27k gözüküyordu. 2023 sırası mı bunlar? yoksa 2024'ün mü ? case number sorgulamadan bakıyorum Invalid Immigrant Visa Case Number. diyor, fakat dosyaları eksiksiz doldurdum. Hata mı yapmışım ondan dolayı mı bulunamadı diyor?

E
      emirhnbulut

Dosya numaramızın onaylandığını falan nereden check edebiliyorduk? ds260 yollayıp bıraktım her şeyi unutmuşum. Ufak bilgi verebilecek var mıdır

E
      emirhnbulut

@ametin-k çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🙏🏻

E
      emirhnbulut

Ek olarak arkadaşlar bir şey soracağım, başvururken Emirhan değil de emrhan yazmisim 1 harf hatalı, kazandığımın maili geldiğinde orada da hatalı şekilde gelmiş problem olur mu sizce? Sonuçta başvururken kimliktir falandır onları yazıyoruz. Ds formunu da yolladım, bir şey olur mu sizce 1 harften? Formda her şeyi eksiksiz doldurdum

E
      emirhnbulut

@salih-atilla dosya taşıma dışında hiç bir şey düşünmüyorum. Örnek yazılar topluyorum. Correct olduktan sonra dosya taşımak için serüvene başlayacağım. Şu sadece beklememiz lazım değil mi? Ds260’ı gönderdim bu gün

E
      emirhnbulut

Ds260 formunu sağ sağlim gönderdim. Şu an yapmam gereken ne var? Sonda fotoğrafla ilgili falan bir şeyler gördüm. Ek olarak Amerika’nın istediği aşılar ve mülakata sağlık belgesini götürmekle ilgili bilgiyi nereden edinebilirim.

E
      emirhnbulut