• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Çaykaralı
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Çaykaralı

@Çaykaralı

3
    İtibar
    28
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum ANKARA Yaş: 36

Çaykaralı Takip etme Takip Et

Çaykaralı tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

DV2025 talihlisi olarak mülakat deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum umarım bize de yazmak nasip olur. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum umarım her şey gönlümüzce olur.
      Bende dosyamı taşımak istiyorum fakat öncesinde Umman ile iletişim kurmak istedim attığım maillere dönüş alamıyorum. @Ben-Batur hocamın evrak tesliminde yaşadığı biz bakmıyoruz problemini yaşamamak adına öncesinde bir teyit almaya çalışıyorum. Birde takip excelin de bültende açıklanan 12.000 sıraya kadar Muscat mülakat yeri olan hiç bir aday mülakat tarihi girmemiş, acaba mülakat tarihi alamadıkları için mi girmediler yoksa excelimi güncellemediler bilgisi olan bir arkadaşım cevaplayabilirse çok memnun olurum. @metinbeci @mehmetserdarnar @ufuk35 @Grimoir3 @TuttoSPORT

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Çaykaralı
      Çaykaralı
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar;

Bende DV-2025 talihlisiyim. Kazanan, mülakat için gün bekleyen tüm arkadaşların sürecinin en güzel şekilde geçmesini temenni ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

@crazycells DS-260 formunu doldururken danışmak istediğim bir konu var. Biz 3 kişilik bir aileyiz DS-260 formunu doldururken 3 ayrı form mu doldurmam gerekiyor, yoksa asıl talilhli (kendim) için bir form doldurup eşim ve kızımın bilgilerini bu formda mı belirtmeliyim?

Teşekkürler

Çaykaralı
      Çaykaralı

Çaykaralı tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Kentucky Consular Center (KCC)

@ATS16 Merhaba konsolosluğa bunun bi dosya taşıma talebi olmadığını kcc ile aralık ayında taşıdığım dosyam için mülakat tarihi öğrenmek istediğimi belirten bir mail attım, mülakatınız 1 Ağustos tarihinde diye dönüş yaptı konsolosluk. Asıl mülakat maili götürmemiz gereken evraklar v.s. yazan mail KCC den geliyor değil mi, o maili henüz almadım çünkü?

Çaykaralı
      Çaykaralı
    • RE: Kentucky Consular Center (KCC)

Merhabalar;

Dosyamı 20.12.2024 tarihinde henüz numaram aktif olmadan KCC ile iletişime geçerek dosyamın Hong Kong'a taşınmasını talep ettim, aynı tarihte dosya transferim için onay aldım, daha sonra 5 Haziran 2025 tarihinde mülakat lokasyonumu teyit etmek için KCC ye tekrar mail attığımda mülakat yerimin Hong Kong olarak gözüktüğünü teyit ettiler. 10 Haziran 2025 tarihinde dosya numaram bültende açıklandı dün 16.06.2025 Hong Kong konsolosluğu ve KCC'ye mülakat tarihim ile ilgili bilgi talebimi ilettim ancak Hong Kong konsolosluğu aşağıda yer alan şekilde dönüş yaptı, bende bunun yeni bir dosya taşıma talebi olmadığını daha önce onaylanan dosya taşıma talebim için mülakat tarihi öğrenmeye çalıştığımı belirten bir cevap yazdım. @gucarslan @crazycells Hong Kong ile iletişime geçmeden direk KCC kanalıyla dosyamı taşımış olmam mülakat tarihi almama engel olur mu? Nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardımlarınızı rica ederim teşekkürler.

"Dear Cihat Fettahoglu,

Thank you for your inquiry.
      We regret to inform you that due to a limited number of available appointments, we cannot accept your case transfer request.
      We wish you luck in pursuing your Diversity Visa application. "

Çaykaralı
      Çaykaralı
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

DV2025 talihlisi olarak mülakat deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum umarım bize de yazmak nasip olur. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum umarım her şey gönlümüzce olur.
      Bende dosyamı taşımak istiyorum fakat öncesinde Umman ile iletişim kurmak istedim attığım maillere dönüş alamıyorum. @Ben-Batur hocamın evrak tesliminde yaşadığı biz bakmıyoruz problemini yaşamamak adına öncesinde bir teyit almaya çalışıyorum. Birde takip excelin de bültende açıklanan 12.000 sıraya kadar Muscat mülakat yeri olan hiç bir aday mülakat tarihi girmemiş, acaba mülakat tarihi alamadıkları için mi girmediler yoksa excelimi güncellemediler bilgisi olan bir arkadaşım cevaplayabilirse çok memnun olurum. @metinbeci @mehmetserdarnar @ufuk35 @Grimoir3 @TuttoSPORT

Çaykaralı
      Çaykaralı
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar;

Bende DV-2025 talihlisiyim. Kazanan, mülakat için gün bekleyen tüm arkadaşların sürecinin en güzel şekilde geçmesini temenni ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

@crazycells DS-260 formunu doldururken danışmak istediğim bir konu var. Biz 3 kişilik bir aileyiz DS-260 formunu doldururken 3 ayrı form mu doldurmam gerekiyor, yoksa asıl talilhli (kendim) için bir form doldurup eşim ve kızımın bilgilerini bu formda mı belirtmeliyim?

Teşekkürler

Çaykaralı
      Çaykaralı