• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. omernasuhi
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

omernasuhi

@omernasuhi

6
    İtibar
    32
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Antalya Yaş: 31

omernasuhi Takip etme Takip Et

omernasuhi tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sayılarla DV2025

@mks ben 2 ay önce bu hesabı geçen yılın verileriyle oranlayarak yaptım. Şöyle ki ortalama açılan case in işleme alınma oranı 1.55. Yani 1.55 casede 1 case işleme alınıyor. Kötümser bile baksak böyle. Her case için kişi sayısı 2.34-2.49 aralığında. Bunu da 2.5 aldım kötümser yine. Ve ayrıca ready kısmında da ortalama %28 i hiç bir zaman işlem almıyor. Süreçten kopmuş veya dahil olmamış kişiler bunlar. Geçmiş yılla bu yılın case sayılarını oranladığımda şöyle bir tablo çıkıyor; eğer bu yıl daha düşük vize olduğundan dolayı Afrika’da oluşacak muhtemel vize fazlalığını bizle doldurmazsa bile 21.500 kişiye işlem yapacağı varsayımıyla Ağustosu 22.500 olarak hesaplamıştım, eylülü de 25 ile 26.500 aralığında. Tahminim şu ki son ay olacağı için uçurmasalar da ucu ucuna sayı doldurmak pek mümkün olmadığı için bir miktar üstü olabilir. Ama mantıklı olan 25-26.500 aralığı gibi duruyor. Ben de kendimce mühendis kafasıyla hesap yaptım bir çok veriyi göz önüne alarak. Umarım bu yazıyı okuma zahmetine katlanan herkes Amerika’da devam eder hayatına..

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      O
      omernasuhi

omernasuhi tarafından gönderilen son iletiler

@cdevelioglu bu yazınız son birkaç ayımı soran birine gönderilip ve daha niceleri denmelik bir yazı olmuş. Öyle bir arada kalmışlık ve şunu nasıl yapacaksın neyi bekliyorsun diyen insanlara 🤬bu ifade oluşuyor beynimde ve dilimde. Çok yıprandık umarım sonucu güzel olur hepimiz için..

O
      omernasuhi

Ayrıca da şu ana kadar ben kotayla ilgili kötü bir niyet göremedim case no olarak dolu dolu gidiyorlar. Geçen iki bülten dışında yeterli ilerliyor. Eğer bu bültende 20-21 olsaydı böyle konuşmazdım asla. Sadece case sayısına göre konsoloslukların hesapları karışmadan her açılan numaraya o ay mülakat verebilmeleri için işin kolayına kaçmadılar diye bakmak istiyorum

O
      omernasuhi

@mks ben 2 ay önce bu hesabı geçen yılın verileriyle oranlayarak yaptım. Şöyle ki ortalama açılan case in işleme alınma oranı 1.55. Yani 1.55 casede 1 case işleme alınıyor. Kötümser bile baksak böyle. Her case için kişi sayısı 2.34-2.49 aralığında. Bunu da 2.5 aldım kötümser yine. Ve ayrıca ready kısmında da ortalama %28 i hiç bir zaman işlem almıyor. Süreçten kopmuş veya dahil olmamış kişiler bunlar. Geçmiş yılla bu yılın case sayılarını oranladığımda şöyle bir tablo çıkıyor; eğer bu yıl daha düşük vize olduğundan dolayı Afrika’da oluşacak muhtemel vize fazlalığını bizle doldurmazsa bile 21.500 kişiye işlem yapacağı varsayımıyla Ağustosu 22.500 olarak hesaplamıştım, eylülü de 25 ile 26.500 aralığında. Tahminim şu ki son ay olacağı için uçurmasalar da ucu ucuna sayı doldurmak pek mümkün olmadığı için bir miktar üstü olabilir. Ama mantıklı olan 25-26.500 aralığı gibi duruyor. Ben de kendimce mühendis kafasıyla hesap yaptım bir çok veriyi göz önüne alarak. Umarım bu yazıyı okuma zahmetine katlanan herkes Amerika’da devam eder hayatına..

O
      omernasuhi

25.000 diğer bültenler için de umut olur gerçekten. İlerleyen numaralarda boşlukların daha çok olduğunu görüp AF inadını biraz olsun yumuşatıp ihtiyatlı olurlarsa imkansız değil. Son 3 ayda 16.000-16.000-17.500 açıklamak çok daha imkansızdı oldu neticede 🙂

O
      omernasuhi
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 çok teşekkür ediyorum eşimin bilgilerini bugün gireceğiz, güncel olması açısından da evli olarak ve dosyamı taşımış olsam da ben doldururken ikamet ülkemde gibi bir şey seçmiştim. Aynı olması açısından ona da aynı şıkkı seçeceğim sanırım.

O
      omernasuhi

@evrentnrkl peki şuan eklemem mülakat dağıtılırken sistem tarafından ds formunu yeni doldurmuşum gibi algılanıp tarihi etkiler mi acaba? Malum ucu ucuna olacak veya olmayacak kotadan dolayı.

O
      omernasuhi

Merhaba arkadaşlar, detayıyla ilgili bilgi sahibi olmak istediğim birkaç konu var. Nisan ayında evlendim ve eşimi herhangi bir şekilde henüz eklemedim. DS260 formunu doldurduktan sonra askerlik durumumda da değişiklik oldu. Dosyam şuan Hong Kong'da ve ispanyadan 2. Schengen başvurumuzun sonucunu beklemekteyiz. Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlara çok fazla bilgi kirliliği olduğu için sormak istiyorum. Sizce benim şuan Add aplicant kısmından eşimi eklemem gerekir mi? Şayet mülakat alırsak da sonrasında her türlü dosyamı açtırmak için iletişime geçmeyi düşünüyorum.

O
      omernasuhi