• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. serkanbuk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 11
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

serkanbuk

@serkanbuk

5
    İtibar
    34
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    11
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

serkanbuk Takip etme Takip Et

serkanbuk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

24 nisan dq tarihimiz biraz once bize de mülakat maili geldi.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      S
      serkanbuk
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Doktor muayenesi icin randevu almaya calıstıgımda DS260 ın son 6 ay içerisinde update edilip edilmediği yönünde bir uyarıyla karşılaştım. Eskiden belki bu hic sorun olmuyordu ancak bizler normal süreden daha fazla bekleğimiz için coğumuzun aynı dertten muzdarip olabileceğini düsündüm Örneğin ben DS260 ı nisan ayında doldurmuştum. Bu nedenle randevu almadan önce avukata danısmayı düşünüyorum. Benim gibi bu uyarı ile karsılasan oldu mu? Acıkcası kararsız kaldım Deneyimi olanlar paylaşabilirse cok mutlu olurum

S
      serkanbuk

serkanbuk tarafından gönderilen son iletiler

• RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@darthclone

Aynı hatayı alıyorum. Benzer sorun yasayan kimse oldu mu ?

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      S
      serkanbuk

@gzer pasaportum bu cuma elimize ulastı. Ancak meshur sarı zarf gelmedi . Vize üzerinde class B (TB)req ATTN of USPHS at POE 212 (g)(2) B seklinde bşr not var Ayrıca IV docs in CCD yazıyor.

Su an bunların ne oldugunu anlamaya calısıyoruz😂

Ama onumdeki en sacma sorun kendi e mail adresimle kayıt oldugum USCIS account a giris yaptıgımda esimin ismi hesap sahibi olarak cıkıyor . Buna benzer bir sorun yasayan oldu mu ? Yeni bir USCIS account acarak odemeyi yapsak sorun olur mu ? Bilen arkadaslardan bu konuda fikir alabilirsek cok memnun olurum

S
      serkanbuk

@gzer Sonucun cıkması 2 ayı buluyor. Benim sonucum dün geldi. Sonucu maille bildiriyorlar. Malesef sürec hicbir sekilde hızlanmıyor. Simdi ptt ile pasaportu yollamak icin arastırma yapıyorum. Gonderdikleri mailde zaten elcilige elektronik ortamda saglık raporunu ilettiklerini belirtmişler

S
      serkanbuk

@Refiks rontgen sonucuna gore yapılıyor. Cogu kişi iicn gerek gorulmuyor

S
      serkanbuk

@lina bildigim bir rahatsızlıgım yok.

S
      serkanbuk

Bugün saglık islemleri icin unganlara gittim. Malesef balgam testine kaldım.Sonucun 2 ayda cıkacagını soylediler. Daha once benzer deneyim yasayan kimse oldu mu ? Ya da bilgisi olan kimse var mı? Gorusmeye gitmeme engel olmadıgını ancak sonucu beklemem gerektigini soylediler

S
      serkanbuk

@hilalf teşekkürler bizim avukattan da sonunda cevap geldi. Aynı seyleri soyluyor

S
      serkanbuk

Doktor muayenesi icin randevu almaya calıstıgımda DS260 ın son 6 ay içerisinde update edilip edilmediği yönünde bir uyarıyla karşılaştım. Eskiden belki bu hic sorun olmuyordu ancak bizler normal süreden daha fazla bekleğimiz için coğumuzun aynı dertten muzdarip olabileceğini düsündüm Örneğin ben DS260 ı nisan ayında doldurmuştum. Bu nedenle randevu almadan önce avukata danısmayı düşünüyorum. Benim gibi bu uyarı ile karsılasan oldu mu? Acıkcası kararsız kaldım Deneyimi olanlar paylaşabilirse cok mutlu olurum

S
      serkanbuk

24 nisan dq tarihimiz biraz once bize de mülakat maili geldi.

S
      serkanbuk

@Asude-Ugur Ceac da dq mesajı var. Ancak aynı gun saat dakikada bahsettigim ikinci mesaj da gelmiş. Cok karsılasılan bir durum oldugunu sanmıyorum. İki mesajın aynı anda gelmesi nedeniyle emin olamadık.

S
      serkanbuk