@ankvagon 15 Mayıs'ta ds 160 formunu doldurdum. 29 Mayıs'ta evrakları isteme maili geldi. İki gün sonra posta yoluyla gönderdim. 7 Haziran da evrakları işleme alındı. 3 temmuzda vizeler onayladı postaya verdiler.
MuratBelhan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Çocukların vize başvurusu evraklarını İstanbul konsolosluğuna gönderdim. Takibini nereden ve nasıl yapılır
-
@K-Ran öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Çocuklar için posta yoluyla mı verdiler vizeyi yoksa sizi mülakata çağırdılar mi.
-
Merhaba eşim ve benim ABD turist vizem var. 12 Şubat'ta vizemizi aldık mulakatta çocukları goturmeyecegiz dedik. 10 Nisan'da eşimle beraber Amerika'ya 5 günlüğüne gittim geldim. 24 Nisan da iki çocuğum için ds 160 formunu doldurdum. Bugün evrakları istedikleri Mail geldi. Kısa sürede çocuklara başvuru yapmam sıkıntı olur mu. İki çocuğun evraklarını ayrı ayrı zarflar da mi göndereyim yoksa tek bir zarfla mi. Ayrıca kurye yetki belgesi göndermişler bunu ne yapacağım. Tecrübesi olan arkadaşlar baştan anlatırlarsa sevinirim evrak gönderimini.
-
Merhaba arkadaşlar. Eşim ve ben 12 Şubat ta turist vizesi aldık çocuklara almadım. Şimdi çocuklar a başvuru yapmak istiyorum ama ABD ye giriş çıkış yapmadım. Tecrübesi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim.