Arkadaşlar merhaba noa2 den sonra dosyamız ne zaman nvc’ye gönderiliyor ??
Haci Tekin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@ob16222 az çok hepsini biliyorum zaten turist vizesinde doldurmuştum. Teşekkür ederim cevabınız için
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı noa2 onayından sonra geri kalan işlemleri avukat bizden 2.000$ ile devam edebileceğini söyledi sizce mantıklı mı ? Yoksa biz geri kalan işlemleri yapabilir miyiz?
-
@Nugbug hangi tarihlerde açık şuan?
-
Arkadaşlar merhaba k1 başvurusu yaparken vize mülakatı için abudhabi Qatar’da görüşmeye girebilir miyiz acaba? Çünkü Ankara’da randevu bulmak çok zor cevaplarınız için teşekkür ederim

-
@mertem441, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız .Önceden turist vizesinden red almak nişanlı vizesini etkiler mi ?
Hayır bir problem olmax
-
Arkadaşlar merhaba bizim son 5 yıl içinde çalıştığımız iş yerlerinin pek önemi var mı acaba çünkü hepsini hatırlamıyorum ve bazıları çok kısa süreliydi tarihleri de hatırlamıyorum ? Bir sorun olur mu acaba bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba bizim son 5 yıl içinde çalıştığımız iş yerlerinin pek önemi var mı acaba çünkü hepsini hatırlamıyorum ve bazıları çok kısa süreliydi tarihleri de hatırlamıyorum ? Bir sorun olur mu acaba bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum teşekkürler