@btek14 covid zorunlu mu ben olmak istemiyorsam nasil zorunlu tutuyorlar 
Ayca Özcan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorularYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorularYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@newbie97 bende gercekten o kadar sacma geliyor ki ama avukatdan gelen cvp da maalesef zorunlu diyor. Vucuda extra bir yuk. Bende tam olarak ne yapacagimi bilmiyorum.
Ayca Özcan tarafından gönderilen son iletiler
-
@newbie97 bende gercekten o kadar sacma geliyor ki ama avukatdan gelen cvp da maalesef zorunlu diyor. Vucuda extra bir yuk. Bende tam olarak ne yapacagimi bilmiyorum.
-
@btek14 covid zorunlu mu ben olmak istemiyorsam nasil zorunlu tutuyorlar

-
@newbie97
Ben usa deyim suan hicbir asimi delil gosteremiyorum.kayitlarim yok cok eski.
Olmak istemiyorum kesinlikle 7-8 tane asinin bagisikligini olcebiliyorlarmi acaba burda hic bilemiyorum. -
Merhabalar
Benim birsorum var. Kapali zarfta gonderilen medical exam ile ilgili. Oldukca cok zorunlu asi var. 6-7 ( kizamik kizamikcik, bogmaca vs)belki daha fazla biz bu lari cocukken olduk ancak simdi ispat etmek imkansiz. Cocukken olmusuz simdi yetiskiniz. Sorum su herkes bu asilari oldu mu? Ben olmak istemiyorum ne yapabilirim. -
RE: Amerika'ya Evcil Hayvan GötürmekYolculuk içinde yayımlandı
Merhabalar haziran ayinda californiaya tasiniyoruz kedimizde bizimle beraber olucak. Kuduz asisi,cipi herseyi var ancak titrasyon isteyip istemediklerini anlamadim. 3 ay bekleyecek bir vaktimiz yok maalesef ve giriste sorun ciksin istemiyorum. Acaba net bilgiyi nereden alabilirim?
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar,
Esim ve oglum Abd vatandasi, Turkiye’de yasiyoruz. Bir sureligine Abd ye tasinma planimiz var bu yazdan itibaren oglum orada okusun istiyorum. Benim greencard icin tammolarak ne kadar beklemem gerekiyor