• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. berkant
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

berkant

@berkant

0
    İtibar
    37
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

berkant Takip etme Takip Et

berkant tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Ben İstanbulda dogdum 5 ay oldu dq olali hala randevu yok abdli avukat işlemleri yürütüyor sorduk dosya nvcde bir problem yok mülakat tarihini bekleyin diyor böyle de absürt bir durum var

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      berkant
      berkant
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@hasanmakinaci attığım maillere verdikleri cevap sorularinizin cebabini sitemizde buluabilirsiniz sadece bu. Acaba direk ankaraya gitsem kapıda bor gorevli dosyama baksin diye sorsam sokarlar mi

berkant
      berkant

Arkadaşlar merhaba 25 kasim dq ama dosya hala nvcde randevu gelmedi.Her yere mail attım aradim kimse birsey demiyor ben vazmı gecmem lazim yoksa amerikadan avukat mi bulayim uzaktan bilgilerimi verip tavsiyeniz var mi

berkant
      berkant

Benim gelmedi daha mail sayfasını yeniliyorum sürekli:) , şimdiden hayırlı olsun herkese bol sans 🙏

berkant
      berkant

Haftaya 4 ay olcak mail yok daha boşuna işten ayrildik milletle vedalaştık o kadar birde ya ne gıcık durum bende hizlandirma talebi dilekcesi yolluycam

berkant
      berkant

@ygmbx bu ay içinde mail alan oldu mu hic acaba?

berkant
      berkant

evet bu ay hic ses yok hala, i-30 baslangicim 03/11/22 hayirlisi artik bakalim.Taxlari sisteme yuklettim saolun hatirlatma icin

berkant
      berkant

@hasanmakinaci cok teşekkür ederim hocam ben 25/11/2023 dq oldum hala mail gelmedi banada.Bu ay gelir insallah kasim ve aralıklar birlikte.Heralde mail geldigi gun 1.5 ay sonrasina randevu vermis olcaklar yani bu ay icinde mail gelirse mayisa en iyi ihtimalle kaldik

berkant
      berkant

514 sayfa okudum bir tane DQ ne demek anlamadım herkes dq tarihi yazmiş 🙂 biri aydinlatirsa çok makbule geçer:)

berkant
      berkant