• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ORHAN KAPISIZ
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ORHAN KAPISIZ

@ORHAN KAPISIZ

10
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ORHAN KAPISIZ Takip etme Takip Et

ORHAN KAPISIZ tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Merhabalar Herkese,
      Posta yoluyla gönderim yapacak arkadaşlar için benim uyguladığım çözümü paylaşmak istedim.
      Öncelikle ben L1 vizesi yenilemesi için eski sistemde kayıt olduktan sonra mülakat olmadan posta yolu ile vizemin yenilenmesi için mail bekliyordum ve yeni sisteme geçildikten sonra oraya da kayıt oldum fakat 7 hafta geçmesinden dolayı mail gelmeyince müşteri hizmetlerini defalarca arayarak telefonda görüşüp sorunumu anlattıktan sonra yaptığım işlemler şöyle;

İlk başta benden en üst soldaki seçenekten önceki başvurumun kapatılarak yenisini açmamı söylediler. Gerekli bilgileri doldurmaya başladıktan sonra önemli bir kaç bölüm var dikkat etmeniz gereken.

• Vize türünde İstanbul Konsolosluğunu seçtikten sonra altındaki bölümde 8 numaralı interview waiver seçeneğini işaretledim.
      • Ödeme kısmına gelince claim payment yaparak önceki yapmış olduğum ödeme ekrana geldi ve yeniden ödeme yapmadım.
      • En son bölümde mülakatsız mı devam etmek mi istiyorsunuz yoksa kendiniz mi tarih seçmek istiyorsunuz kısmında hayır işaretleyerek kendiniz tarih seçmelisiniz yoksa sizi ana sayfaya gitmenizi istiyor.
      • En yakın tarih seçtikten sonra size yanında otomatik saati de veriyor.
        Bu saat önemli değilmiş önemli olan sizin seçmiş olduğunuz tarihte pasaportunuzu İstanbul'da bulunan VFS Global Merkezine diğer evraklarınız ile elden teslim etmenizmiş.

Lütfen kendi vize türünüze göre isterseniz telefon ile danıştıktan sonra yapın kimseyi yanıltmak istemem.
      Saygılarımla

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ

@serel rica ederim. arada sırada girip bakın ben 2 hafta öne çekebildim boşluk olabiliyor

ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ

@Tomi-Sekman Rica ederim sorunu çözebildiğinize sevindim, umarım diğer arkadaşlarda çözebilirler bu şekilde.

ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@ugurkank Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen çözümünü bulursanız paylaşırsanız memnun olurum.

Gündem içinde yayımlandı
      ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ

@serel Merhaba evet seçtiğiniz tarih belge teslim tarihi mülakat değil.
      Ben hangi evraklarım teslim edileceğini telefonla ile arayarak öğrendim.
      Eğer aynı şehirde değilseniz elden teslim edemiyorsanız vfsglobal premium sayfasından ödeme yaparak bulunduğumuz şehirdeki UPS firmasından aynı tarihte gönderim yapabiliyormuşuz.Sitenin linki şuan yanımda değil isterseniz daha sonra gönderebilirim.Beklemenizin bir faydası yok malesef.

ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ

ORHAN KAPISIZ tarafından gönderilen son iletiler

@handuş Merhaba sadece 0850 390 1950 nolu numaradan ulaşabilirsiniz sık sık denemeniz lazım

ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ

@Tomi-Sekman Rica ederim sorunu çözebildiğinize sevindim, umarım diğer arkadaşlarda çözebilirler bu şekilde.

ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ

@serel rica ederim. arada sırada girip bakın ben 2 hafta öne çekebildim boşluk olabiliyor

ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ

@serel Merhaba evet seçtiğiniz tarih belge teslim tarihi mülakat değil.
      Ben hangi evraklarım teslim edileceğini telefonla ile arayarak öğrendim.
      Eğer aynı şehirde değilseniz elden teslim edemiyorsanız vfsglobal premium sayfasından ödeme yaparak bulunduğumuz şehirdeki UPS firmasından aynı tarihte gönderim yapabiliyormuşuz.Sitenin linki şuan yanımda değil isterseniz daha sonra gönderebilirim.Beklemenizin bir faydası yok malesef.

ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ

Merhabalar Herkese,
      Posta yoluyla gönderim yapacak arkadaşlar için benim uyguladığım çözümü paylaşmak istedim.
      Öncelikle ben L1 vizesi yenilemesi için eski sistemde kayıt olduktan sonra mülakat olmadan posta yolu ile vizemin yenilenmesi için mail bekliyordum ve yeni sisteme geçildikten sonra oraya da kayıt oldum fakat 7 hafta geçmesinden dolayı mail gelmeyince müşteri hizmetlerini defalarca arayarak telefonda görüşüp sorunumu anlattıktan sonra yaptığım işlemler şöyle;

İlk başta benden en üst soldaki seçenekten önceki başvurumun kapatılarak yenisini açmamı söylediler. Gerekli bilgileri doldurmaya başladıktan sonra önemli bir kaç bölüm var dikkat etmeniz gereken.

• Vize türünde İstanbul Konsolosluğunu seçtikten sonra altındaki bölümde 8 numaralı interview waiver seçeneğini işaretledim.
      • Ödeme kısmına gelince claim payment yaparak önceki yapmış olduğum ödeme ekrana geldi ve yeniden ödeme yapmadım.
      • En son bölümde mülakatsız mı devam etmek mi istiyorsunuz yoksa kendiniz mi tarih seçmek istiyorsunuz kısmında hayır işaretleyerek kendiniz tarih seçmelisiniz yoksa sizi ana sayfaya gitmenizi istiyor.
      • En yakın tarih seçtikten sonra size yanında otomatik saati de veriyor.
        Bu saat önemli değilmiş önemli olan sizin seçmiş olduğunuz tarihte pasaportunuzu İstanbul'da bulunan VFS Global Merkezine diğer evraklarınız ile elden teslim etmenizmiş.

Lütfen kendi vize türünüze göre isterseniz telefon ile danıştıktan sonra yapın kimseyi yanıltmak istemem.
      Saygılarımla

ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@ugurkank Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen çözümünü bulursanız paylaşırsanız memnun olurum.

Gündem içinde yayımlandı
      ORHAN KAPISIZ
      ORHAN KAPISIZ