Sanırım benden bu kadar
Forumda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Giden arkadaşlara hayatta başarılar emin olun ki doğru bir karar verdiniz.
Bizler de artık gelecek sefere ya nasip diyip kapıları kapattık.
Herşey gönlünüzce olsun
mehmet ünlü tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@fyrnaa merhaba geçen hafta yazdığım maile dönüş yapmayınca bu gün tekrar yazdım. Gün içerisinde olumsuz olarak döndüler

-
@enesozgry bence siz takip etmeyin çok ihtiyacınız yok
mehmet ünlü tarafından gönderilen son iletiler
-
Sanırım benden bu kadar
Forumda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Giden arkadaşlara hayatta başarılar emin olun ki doğru bir karar verdiniz.
Bizler de artık gelecek sefere ya nasip diyip kapıları kapattık.
Herşey gönlünüzce olsun -
@enesozgry bence siz takip etmeyin çok ihtiyacınız yok
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Sanırım gruptan kimse KOSOVA dan polis belgesi almamış
irtibat kuracak birilerini bulmak da zor
Kosova ya gidip kendimiz alacağız -
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba KOSOVA için belge alan var mı?
mail attım evrakları gelip kendiniz alın diyorlar
nasıl yapmak lazım yardımcı olabilir misiniz? -
Merhabalar Dosyamın halen KCC de olması normal mi?
Current olduğum için Ankara olması gerekmiyor mu? -
@pinbil hayırlı olsun darısı başımıza inşaallah
10 nisanda yazdım cevap vermediler dün yadım olumsuz cevap geldi bu gün bir daha gönderdim bakalım -
@fyrnaa merhaba geçen hafta yazdığım maile dönüş yapmayınca bu gün tekrar yazdım. Gün içerisinde olumsuz olarak döndüler

-
@pinbil ne zaman başvuruda bulunmuştunuz?
kaç gün içerisinde size dönüş yapıldı? -
@fyrnaa cevap alırsam yazarım tabiki sen de aynı şekilde cevap alırsan iletebilirsen sevinirim
teşekkürler -
Merhabalar;
Viyana başvurularında son günlerde olumlu cevap alan var mı?
Geçen hafta başvurdum. Bir cevap dönmediler