• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. metinola
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

metinola

@metinola

4
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

metinola Takip etme Takip Et

metinola tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@Seda-Uysal-Avcı Evet Turk pasaportu ile giris yapmistim. Danismanim Kanada sisteminde kayitli, lisansi aktif bir RCIC danismani. Basvuru belgelerini inceledigimde gozume carpan bir yanlislik gormedim. Webform ile Reconsideration talebinde bulunduk burdaki bir noterden de belge alip ekledik fakat herhangi bir cevap donulmedi henuz.

Kanada içinde yayımlandı
      M
      metinola

@Seda-Uysal-Avcı, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@metinola sizin yerinizde olsam gelip başvurumu yeniler sonuç açıklanıncaya kadar da ülkeden çıkmazdım.

Hic ayrilmadim hala burdayim o yuzden basvuruyu yenileyecegim tekrardan. Benim Montreal e ikinci gelisim ikisinde de pasaporta giris damgasi basilmadi. Sadece kiosktan gecerken okutmustum, problem ondan olabilir mi? Sizde giris damgasi basildi mi giris yaptiginizda.

Kanada içinde yayımlandı
      M
      metinola

@metinola damga basılmaması 6 ay hakkı veriyor . sistem sizi zaten görüyor ülkeye girdiğinizi. Biz de kiosk dan geçtik. 2. kere başvuran ve red alan hiç olmadı etrafımızda. Ama ülkeden ayrılıp red alıp tekrar gelip hiç ayrılmadan sonuç beklediler. Başvuru formunda bir şey gözden mi kaçtı ki sizin🫣

Burda olup hic ayrilmadan ret alan tek kisi benim herhalde 🙂 Basvuru Formunda gozume carpan bir yanlislik olmadi ama bilemiyorum.

@trambolin, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@metinola Girişlerde pasaporta damga uygulanmıyor. Kiosk makinesinde dijital ortamda sisteme işleniyor zaten. Herşey self-servis.
      Pasaportunuzu kendiniz scan ediyorsunuz, fotonuzu çekiyorsunuz ve parmak izi veriyorsunuz kiosk makinesinde ve karşılığında makineden otomatik makbuz çıkıyor.
      Kanadaya hoşgeldiniz. Visitor statusu ile en fazla 6 ay kalış hakkınız oluyor.

Tesekkurler. Genel olarak kalis kurallarini biliyorum sadece sisteme pasaportuda tarayip yukledigimiz icin ve orda giris damgasini gormedikleri icin boyle bir karar ile ret vermis olabilirler mi diye dusundum.

Kanada içinde yayımlandı
      M
      metinola

Bende bekliyorum hala, 29 Aralikta 2. basvurumu yaptim. Ilk basvurum 16 Kasimda oldu ve 7 Aralikta ret verildi. Sebep olarak ret belgesinde kanada disinda olma yaziyordu fakat ben hic ayrilmadim 2 aydir burdayim. Ret alir almaz ayni gun burda olduguma dair hem resim cekip hemde kredi karti kullandim ve bu belgeler ile birlikte ertesi gun 8 Aralik tarihli noterden burda olduguma dair belge alip web form ile itiraz gonderdim ona da cevap donmediler. Bende basta belirttigim gibi 2. basvurumu 29 Aralikta gonderdim sonucu bekliyorum. Umarim en kisa zamanda olumlu olarak sonuc aliriz.

Kanada içinde yayımlandı
      M
      metinola

metinola tarafından gönderilen son iletiler

Bende bekliyorum hala, 29 Aralikta 2. basvurumu yaptim. Ilk basvurum 16 Kasimda oldu ve 7 Aralikta ret verildi. Sebep olarak ret belgesinde kanada disinda olma yaziyordu fakat ben hic ayrilmadim 2 aydir burdayim. Ret alir almaz ayni gun burda olduguma dair hem resim cekip hemde kredi karti kullandim ve bu belgeler ile birlikte ertesi gun 8 Aralik tarihli noterden burda olduguma dair belge alip web form ile itiraz gonderdim ona da cevap donmediler. Bende basta belirttigim gibi 2. basvurumu 29 Aralikta gonderdim sonucu bekliyorum. Umarim en kisa zamanda olumlu olarak sonuc aliriz.

Kanada içinde yayımlandı
      M
      metinola

@metinola damga basılmaması 6 ay hakkı veriyor . sistem sizi zaten görüyor ülkeye girdiğinizi. Biz de kiosk dan geçtik. 2. kere başvuran ve red alan hiç olmadı etrafımızda. Ama ülkeden ayrılıp red alıp tekrar gelip hiç ayrılmadan sonuç beklediler. Başvuru formunda bir şey gözden mi kaçtı ki sizin🫣

Burda olup hic ayrilmadan ret alan tek kisi benim herhalde 🙂 Basvuru Formunda gozume carpan bir yanlislik olmadi ama bilemiyorum.

@trambolin, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@metinola Girişlerde pasaporta damga uygulanmıyor. Kiosk makinesinde dijital ortamda sisteme işleniyor zaten. Herşey self-servis.
      Pasaportunuzu kendiniz scan ediyorsunuz, fotonuzu çekiyorsunuz ve parmak izi veriyorsunuz kiosk makinesinde ve karşılığında makineden otomatik makbuz çıkıyor.
      Kanadaya hoşgeldiniz. Visitor statusu ile en fazla 6 ay kalış hakkınız oluyor.

Tesekkurler. Genel olarak kalis kurallarini biliyorum sadece sisteme pasaportuda tarayip yukledigimiz icin ve orda giris damgasini gormedikleri icin boyle bir karar ile ret vermis olabilirler mi diye dusundum.

Kanada içinde yayımlandı
      M
      metinola

@metinola sizin yerinizde olsam gelip başvurumu yeniler sonuç açıklanıncaya kadar da ülkeden çıkmazdım.

Hic ayrilmadim hala burdayim o yuzden basvuruyu yenileyecegim tekrardan. Benim Montreal e ikinci gelisim ikisinde de pasaporta giris damgasi basilmadi. Sadece kiosktan gecerken okutmustum, problem ondan olabilir mi? Sizde giris damgasi basildi mi giris yaptiginizda.

Kanada içinde yayımlandı
      M
      metinola

@Seda-Uysal-Avcı Evet Turk pasaportu ile giris yapmistim. Danismanim Kanada sisteminde kayitli, lisansi aktif bir RCIC danismani. Basvuru belgelerini inceledigimde gozume carpan bir yanlislik gormedim. Webform ile Reconsideration talebinde bulunduk burdaki bir noterden de belge alip ekledik fakat herhangi bir cevap donulmedi henuz.

Kanada içinde yayımlandı
      M
      metinola

Merhabalar, ben kasim ortasi Montreal e geldim ve owp basvurusunu lisansli bir danisman araciligi ile yaptim. 3 hafta sonra, hala ulke icinde olmama ragmen kanadadan ayrilma gerekcesi ile basvurum ret ile sonuclandi. Bu sekilde sonuclanan kimse var mi? Cok anlamsiz bir ret sebebi aldim.

Kanada içinde yayımlandı
      M
      metinola