• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Caner Türk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 50
    • En İyi 24
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Caner Türk

@Caner Türk

41
    İtibar
    267
    Profil Görüntülemeleri
    50
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Caner Türk Takip etme Takip Et

Caner Türk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaslar merhaba 1 mayista Seattle dan giris yaptim.görevli sadece pasaportumu aldı.adresimi teyit etti.heryerden kolay ve hizli sekilde gectim.Hic sorun olmadi. Gelecek ve gelmis herkese yeni hayatinda basarilar diliyorum.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      C
      Caner Türk
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaslar vizem onaylandi. ..Randevum 7.:45deydi .yine oldukca kalabalikti randevu saatine gore sırama gectim . Pasaportumu verdim siraya gectim .2 dosya evrak oldugu icin dosyalari leptop cantasina koymuştum, görevli çantadan cikarmami soyledi cantayla almıyorlarmış. Sadece evrak dosyasiyla girebilirsiniz. Elektronik esya zaten yasak ben yüzüğümüde birakmistim. . İceri girince kemerleride çıkartıp cihazdan geciyorsunuz ve ileriye yürüyüp soldaki binaya giriyorsunuz. Zaten orda gorevli var o yardimci oluyor. İceri girdigimde sadece pasaportumu aldi ve sira numarasi verdi gorevli. . .sıra bana gelince gittim evrak olarak nufus kayit, adli sicil bosanma evraklarini istedi (eger amerikan vatandaşı esinizin 2. evliligiyse orjinal boşanma evragi istiyorlar bilginize bendeki orjinaldi) evlilik cuzdani ve fotograf. Mulakat turkcemi olacak İngilizcemi diye sordu ben turkce dedim. Sonra yine sira numarasiyla beklememi söyledi. Turkce mulakat yapan bayan cok tatli anlayisli ve yardimci olmaya calisan birisiydi .
      Nerde tanistiniz ,tanistiginiz sosyal medyanin adı nedir, kac defa gorustunuz , ilk evliliginizmi gibi sorular sordu ... Sonra fotoğrafınız varmi dedi dosyadan cikartip verdim goz ucuyla bakti ama gormekte istedi(( fotograf ve sizi gormek icin kac defa geldi bu onemli )). Biraz bakti ve vizeniz onayladi hayirli olsun dedi postayla gonderecekler
      NOT: İNSAN İSTER İSTEMEZ STRES YAPIYOR AMA SİZİN ONLARA BEYAN ETTİĞİNİZ ŞEYLERİ SİZE SORUYORLAR .. SAKİN KALIP DUZGUN CEVAPLAR VERİRSENİZ SORUM KALMAZ . İnsanlar hepimiz icin hayirli ve sorunsuz olur hersey. Herkeze basarilar diliyorum

C
      Caner Türk

18 nisan cuma gunu mulakata girdim .araya haftasonu girdi.bugun sabah issued oldum pasaportum ogleden sonra kargoya verildi yarin elimde olur .

C
      Caner Türk

@Seda-Güneş bende 31 aralikta dq oldum buyuk ihtimal ayni zamanda olacak

C
      Caner Türk

Arkadaslar biraz once İnterview maili aldim . 4 NİSAN.
      Bekleyenlerde umarim en kisa surede maillerini alır
      Kısa bir sorum olacak : eşimin yukledigi tax ve ırs evraklarin orjinalini mi goturmeliyim yoksa ceac dan alsam olurmu yada nasıl bi yol izlemeliyim.tesekurler

C
      Caner Türk

@nazmi4343 elimden geldiğince anlatmaya calistim . Rica ederim. TL ,dolar yada kredi kartıyla odeme yapabilirsiniz. İlaclarida soruyorlar

C
      Caner Türk

@hulyarslan instagramda Amerikada türk bir avukat var göçmenlik işlerina bakan onun videosunda gordum . Ama ustun körü anlatmis .amerikadami gecerli yoksa heryerdemi bilmiyorum.biraz arastirdim bir degisiklik goremedim .

C
      Caner Türk

SAGLİK RAPORUYLA İLGİLİ ONEMLİ GELİSME
      canerrrturk
      Soru
      Vize icin ilk alinan saglik raporu surec ne kadar uzun olursa olsun gecerli sayilacakmis hocam bir bilginiz varmi...

AVUKATİN YORUMU.....

@canerrrturk Evet göçmenlik ofisi geçtiğimiz ay bununla ilgili bir yönerge yayınladı. 1 Kasım 2023 tarihinden sonra tamamlanan doktor raporları bundan sonra sonsuza kadar geçerli olacak ve tarihi geçmeyecek diye belirtildi. Dolayısıyla dosya ne kadar uzun sürerse sürsün tekrar sağlık raporu göndermenize gerek kalmıyor. Bu iyi bir gelişme oldu diyebilirim.

C
      Caner Türk
    • RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

SAGLİK RAPORUYLA İLGİLİ ONEMLİ GELİSME
      canerrrturk
      Soru
      Vize icin ilk alinan saglik raporu surec ne kadar uzun olursa olsun gecerli sayilacakmis hocam bir bilginiz varmi...

AVUKATİN YORUMU.....

@canerrrturk Evet göçmenlik ofisi geçtiğimiz ay bununla ilgili bir yönerge yayınladı. 1 Kasım 2023 tarihinden sonra tamamlanan doktor raporları bundan sonra sonsuza kadar geçerli olacak ve tarihi geçmeyecek diye belirtildi. Dolayısıyla dosya ne kadar uzun sürerse sürsün tekrar sağlık raporu göndermenize gerek kalmıyor. Bu iyi bir gelişme oldu diyebilirim.

C
      Caner Türk

@Erik bizdede yaklaşık 1 aydır gün yazmıyor.haziranda 1 yil olacak bakalım birşeyler olmasını umut ediyoruz.

C
      Caner Türk

Caner Türk tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaslar merhaba 1 mayista Seattle dan giris yaptim.görevli sadece pasaportumu aldı.adresimi teyit etti.heryerden kolay ve hizli sekilde gectim.Hic sorun olmadi. Gelecek ve gelmis herkese yeni hayatinda basarilar diliyorum.

C
      Caner Türk

18 nisan cuma gunu mulakata girdim .araya haftasonu girdi.bugun sabah issued oldum pasaportum ogleden sonra kargoya verildi yarin elimde olur .

C
      Caner Türk

@GH25 banada finansal birsey sormadilar

C
      Caner Türk

@finalhope evet 18 nisana ertelendi ama herseyde vardir bir hayir. cok sukur hersey yolunda. Darisi bekleyenlerin başına.

C
      Caner Türk

Arkadaslar vizem onaylandi. ..Randevum 7.:45deydi .yine oldukca kalabalikti randevu saatine gore sırama gectim . Pasaportumu verdim siraya gectim .2 dosya evrak oldugu icin dosyalari leptop cantasina koymuştum, görevli çantadan cikarmami soyledi cantayla almıyorlarmış. Sadece evrak dosyasiyla girebilirsiniz. Elektronik esya zaten yasak ben yüzüğümüde birakmistim. . İceri girince kemerleride çıkartıp cihazdan geciyorsunuz ve ileriye yürüyüp soldaki binaya giriyorsunuz. Zaten orda gorevli var o yardimci oluyor. İceri girdigimde sadece pasaportumu aldi ve sira numarasi verdi gorevli. . .sıra bana gelince gittim evrak olarak nufus kayit, adli sicil bosanma evraklarini istedi (eger amerikan vatandaşı esinizin 2. evliligiyse orjinal boşanma evragi istiyorlar bilginize bendeki orjinaldi) evlilik cuzdani ve fotograf. Mulakat turkcemi olacak İngilizcemi diye sordu ben turkce dedim. Sonra yine sira numarasiyla beklememi söyledi. Turkce mulakat yapan bayan cok tatli anlayisli ve yardimci olmaya calisan birisiydi .
      Nerde tanistiniz ,tanistiginiz sosyal medyanin adı nedir, kac defa gorustunuz , ilk evliliginizmi gibi sorular sordu ... Sonra fotoğrafınız varmi dedi dosyadan cikartip verdim goz ucuyla bakti ama gormekte istedi(( fotograf ve sizi gormek icin kac defa geldi bu onemli )). Biraz bakti ve vizeniz onayladi hayirli olsun dedi postayla gonderecekler
      NOT: İNSAN İSTER İSTEMEZ STRES YAPIYOR AMA SİZİN ONLARA BEYAN ETTİĞİNİZ ŞEYLERİ SİZE SORUYORLAR .. SAKİN KALIP DUZGUN CEVAPLAR VERİRSENİZ SORUM KALMAZ . İnsanlar hepimiz icin hayirli ve sorunsuz olur hersey. Herkeze basarilar diliyorum

C
      Caner Türk

@tb19 son gidenlerden ,pasaport ve e nabizdan alinan aşilarim kisminin ekran görüntü cıktısını istediler sadece .Goturecekleriniz fazla bile

C
      Caner Türk

@ElifÖzdemir e nabizdan aşılara girince ne gorunuyorsa o sayfanin çıktisini almaniz yeterli . Ekran görüntüsünü alsanizda olur. Cocukluk asilarinizi bulmaniz zor.

C
      Caner Türk

@tb19 mali dokumanlari eşiniz size mail olarak gondersin sorun olmaz diyebilirim. Sanirim onlarda online olarak çıktı aliyorlar . Ordan gonderilirkende çıktı alarak gonderecegi icin sorun olmayacaktir. Sadece bir öneri olarak söylüyorum evrak isteyebilme ihtimaline karsı 2022 ,2023,2024 mali evraklari yaninizda bulundurmak iyi bir fikir .

C
      Caner Türk

@finalhope Sanirim bundan dolayi. . Saglik konusunda olsa farkli bir mail alirdim diye düşünüyorum

C
      Caner Türk

Bugun aksam bir mail aldim 4 nisandaki interwiev 18 nisan olarak degistirilmis . Nedenini bilmiyorum şoyle yaziyor ;
      Beklenmeyen koşullardan dolayı vize randevunuz iptal edilmiştir. Maalesef randevunuzu başka bir tarih ve saate değiştirmek zorundayız. Bu durum için özür dileriz.
      Yeni tarih ve saatinizi https://ais.usvisa-info.com/ ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

C
      Caner Türk